17. tammikuuta 2014

Pirteä pakkassää

 photo DSC03806.jpg  photo DSC03840.jpg  photo DSC03851.jpg  photo DSC03888.jpg  photo DSC03916.jpg  photo DSC03862.jpg  photo DSC03813.jpg  photo DSC03949.jpg

Tänään oli aivan ihana talvisää! Voi että minä nautin ja niin myös koirat. Heti töistä (työharjoittelusta) päästyäni suunnattiin äitin, sekä koirien kanssa mökille nautiskelemaan auringon paisteesta ja kipakasta pakkasesta, joka mukavasti poskia pisteli. Kamera raasukin joutui mukaan tuonne pakkaseen ja se tuskin nautti yhtä kovasti kuin me. Tosin onhan tuo Sony hyvin pärjännyt edellisienkin talvien kuvausreissut kovemmissakin pakkasissa. Lujaa tekoa!

Oli niin mukava päästä lenkkeilemään pitkästä aikaa valoisaan aikaan, kun viikolla ei koskaan ole kerennyt lenkille kun vasta sitten pimeän aikaan. Tänään siis pääsin töistä jo 12 aikaan. Toivottavasti tämmösiä valoisia talvipäiviä on tulossa paljon lisää. Eihän näistä voi kun nauttia! Lisää tämmöisiä päiviä, kiitos!

Toivottavasti tekin olette päässeet nauttimaan ihanasta talvipäivästä!

9 kommenttia:

  1. Hyi. Meillä on hengailtu viime aikoina varmaan tuplasti enemmän sisällä kuin ulkona, oon tyytynyt katteleen kivaa auringonpaistetta ikkunasta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmh! Heikko :D Karistuisit (vai mikä se sana on..) ku menisit kuule tuonne pakkasee vähä seisoskelee!

      Poista
    2. .... Sielä on seisoskeltu aivan tarpeeks. :D Yks päivä käytiin koirienkans vetolenkki pyörillä, niin olin aivan jääkalikka kun oltiin perillä. Ja sillon mietin ihan vakavasti että se oli sitten viiminen pitempi ulkoilureissu koirilla näillä pakkasilla! Jo Janin sanat "pitäs mennä ulos" saa mut palelemaan.

      Poista
    3. Haha :D Oot kunnon vilukissa!

      Poista
  2. Ihana tunnelma ekassa kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin tuo eka kuva nousi tän päivän suosikiksi juurikin tunnelmansa takia :)

      Poista
    2. Olin tulossa sanomaan ihan samaa asiaa! :D

      Poista
  3. mahtavia kuvia! eka oli suosikki :3

    VastaaPoista