6. kesäkuuta 2015

Tervetuloa meille

Nyt on uuteen asuntoon kunnolla kotiuduttu ja viimein kaikki tavaratkin ovat jotakuinkin löytäneet omat paikkansa täällä uudessa kodissa. Olen kyllä kovasti tykkännyt tästä kämpästä, eritoten tästä sijainnista; ihania lenkkipolkuja kyllä riittää! Lisäksi on mukavaa, kun ei tarvi enää tuskailla kerrostalossa rappusia ees taas ja nyt löytyy pikku pläntti jopa omaa pihaa, joka on tottakai Kodan valtakuntaa. Niin ja sekin on ihan mainio juttu, että täällä tuota säilytystilaa löytyy myös paljon. Saa kaikenlaiset tavarat johonkin kaappiin tungettua. Näihin asunnon plussa puoliin lukeutuu tottakai myös oma sauna ja autotalli. Ja onhan tämä isompikin kuin se edellinen. Hyvin tyytyväisiä siis ollaan kaikki!

Tuossa äsken käppäilin asunnon läpi kamera kädessä ja teidän iloksenne koitin kasata pienen nopean esittelyvideon tästä uudesta kodistamme. Videossa itsessään ei ole kehumista, mutta menköön nyt paremman puutteessa. Tältä meillä siis tällä hetkellä näyttää:



Kuten ehkä huomaatte, niin minä en ole mikään mestari sisustaja, eikä ole sen kummemmin tuo toinenkaan kaksijalkainen, mutta meille tärkeintä on, että koti on itsemme näköinen, siisti ja että täällä on helppo ja mukava asua. Tokihan sitä toivoisi, että olisi edes vähän jotain silmää sisustukselle, mutta minkääs teet. Hankin yleensä kaikkia tavaroita ym. ihan summa mutikassa, eikä ne yleensä sovi keskenään mitenkään. Ehkä sitä pitäisi käydä joku sisustuskurssi tai jotain... 

Seuraavaksi olisi tarkoitus hankkia seinille vähän täytettä, kuten varmasti huomasitte, niin lähes kaikki seinät huutavat tyhjyyttään. Täytyisi vain ideoida niille jotakin kivaa. Jos teiltä löytyy jotain kivoja ideoita, niin saa toki heitellä! Tämän hetkiseen ostoslistaan kuuluu myös pihakalusteet; pöytä, parit tuolit ja grilli. Niin, sekä joku verkkoaitahärpäke, jota laittaisi tuonne valkoisen aidan alle jatkoksi, kun sieltä pääsee aidan ali Koda pujahtamaan halutessaan, tosin en tiedä olisiko sillä moisia haluja, mutta mistäpä sitä koskaan tietää. Siksi olenkin pitänyt sitä nyt vielä tuossa liinassa, kun se hengaa pihalla itsekseen, varmuuden vuoksi. Pitäisi nyt vain saada aikaiseksi lähteä kaupoille moisia hakemaan. En tiedä kaipaisiko tuo olohuonekin jotain pientä sohvapöytää, mutta toisaalta on kiva, kun siinä on paljon tilaa, niin pystyy hyvin leikkiä ja peuhata Kodan kanssa siinä.

Tosiaan tälläistä meillä. Kyllähän täällä viihtyy vallan hyvin!

Ps. On hyvin outoa, kun pitää taas totutella siihen, että posti täytyy itse hakea postilaatikosta, eikä se tupsahdakaan suoraa sisälle, kuten kerrostalossa kerkesi jo tottua. 

20 kommenttia:

  1. Tosi ihana blogi sulla.
    Hyvää kesää :)

    http://paula-thewolf.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oot ihanan pirtee, tykkään todella kans blogin värimaailmasta! :)

    VastaaPoista
  3. Ompas kodikkaan näkönen koti! Sulla on nätit hiukset. :)

    VastaaPoista
  4. Tosi symppis toi suihkuverho :D aaaw, ihana! Ja voi vitsit, oma sauna kyl kelpais! Tossa taloyhtiön omassa ei yhtään huvita käydä, joten välillä pitää käydä vanhempien luona ihan vain saunomassa. Oma olis kyl niin huippu! Ehkä joskus sitten jos muutetaan :)

    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mäkin niin ihastuin tuohon sammakko suihkuverhoon :3 Ja tosiaan, oma sauna on aika huippu :)

      Poista
  5. Paljon onnea uuteen kotiin!
    Mukava kun on pieni pihakin, kesällä etenkin ihanuus! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja näinhän se on :) Koda varsinkin tykkää.

      Poista
  6. Onnea uuteen kotiin & kiva tuollainen video, näkee vähän kokonaisvaltaisemmin kuin kuvissa. Ja ihan kivaltahan tuolla näytti, se sisustaminen tulee ehkä enemmän pikkuhiljaa - kun oot jonkun aikaa kodissa asunut, alkaa tuntua että johonkin nurkkaan sopisi joku kasvi tai että se yksi seinä kaipaisi jotain taulua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Niin tosiaan nythän tässä on vaan entisen kämpän kamat viskottu sopiville paikoille. Pikkuhiljaa tässä alkaa täydentää noita seiniä yms! :)

      Poista
  7. Ihana kämppä! Ja ompa kiva, kun takapihalla on jo valmiiksi (korkea) aita. :) Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  8. Teillähän on ihan kivasti tilaa siellä, ainakin videolla näytti avaralta :) ihana nuuskuttaja videolla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä kivasti riittää tuota tilaa touhuta tuon nuuskuttajankin kanssa :)

      Poista
  9. Oj tykästyin tuohon teidän kylppäriin! Ihanan iso ja avara, vielä saunakin, voi että! Nuo sytkärit sisustuselementtinä oli tosi omaperäiset ja kivat. :) Mulle kelpais myös oma vaatehuone, koska sieltä on paljon helpompaa löytää vaatteet ja asusteet kuin vaatekaapeista. Tosi kivalta vaikuttaa teidän kämppä! Ehkä mäkin saan oman kämpän tuossa syksyllä, kuka tietää.

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma sauna on kyllä ihan huippu, samoin vaatehuone! :)

      Poista
  10. Kivan näkönen koti. :3 Ihana suihkuverho. XD Ja Hansitki päässy mukaan. :D

    VastaaPoista