20. syyskuuta 2013

Lähestulkoon terve

 photo DSC05617_zps426a6e12.jpg photo DSC05629_zps2b86031e.jpg
Olen palannut elävien kirjoihin. Toisin sanoen olen tervehtynyt tai ainakin melkein tervehtynyt syysflunssastani. Pahin osa taudista ainakin on selätetty, mutta vielä on pää täynnä räkää ja yskin keuhkoja pihalle aina välillä, mutta mitäs pienistä! 

Kunnolla en oo viellä lenkkeillä vihtinny, joten eilenkin vietiin poikaystäväni kanssa autolla pojat riekkumaan ja purkamaan energioitaan koirauimarannalle. Theddykin tarkeni vielä ryhtyä vesileikkeihin, mutta kenties nämä oli viimiset uintikerrat tälle vuodelle. On kyllä ollut todella positiivinen ylläri se, että minkälainen hurja vesipeto Theddystä on kehittynyt. En ole ennen omistanut uimisesta pitävää koiraa, joten tämä on mukavaa vaihtelua. Oikein ilo silmälle nähdä innosta puhkuva koira polskimassa vedessä sydämensä kyllyydestä!
Mutta yhtälailla Theddy rakastaa lumikinoksissa sukeltelua, joten tuskin se talven aikana kerkeää vedessä uiskentelua ikävöidä.
Minä itse odotan lumisateita jo malttamattomana. Toki koitan nyt nauttia vielä tästä syksystäkin, mutta kovasti jo kutkuttaa ajatus pellolla umpihangessa tarpomisesta, lumiukkojen pyörittelystä, järven jäällä telmimisestä ja muusta mukavasta, josta taas talven tullen pääsee nauttimaan. Toivon kyllä hyvin lumirikasta talvea!

Mutta hei! Palataanpas takaisin vielä näihin syksyisiin tunnelmiin ja eilisiin kuviin :)
 photo DSC05667_zps58d2a31e.jpg  photo DSC05689_zps1d278b08.jpg  photo DSC05699_zps9d10a091.jpg  photo DSC05691_zps1790f818.jpg  photo DSC05743_zpsf9c6ada5.jpg  photo DSC05776_zpsd61f373a.jpg  photo DSC05789_zpsdd8f94cb.jpg  photo DSC05840_zps9e77435d.jpg  photo DSC05796_zps044e4af4.jpg

11 kommenttia:

  1. aivan sulosia koiria ! :3
    oot myös tosi kaunis !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kehuista! :)
      Ja nuo osaa kyllä olla suloisia!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Voij oon aina halunnut Suomenlapinkoiran :3
    ne on jotenkin niin ihania!

    Kiva blogi muutenkin! (:

    http://roosawblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)
      Lapinkoirat on kyllä lepposia ja ihania kavereita. Sopivat monenlaiseen menoon!

      Poista
  4. ihan sika söpöjä koiria! :3
    itsekin tykästyin sun blogiin kun lueskelin tätä, liityin lukijaksi! :) tykkään tosi paljon näistä koira kuvista, tosi hyvin onnistuneita! Oon yrittänyt kuvailla koiria, mutta huh se oli vaikeaa kun ne liikkui niin nopeasti ja eikä pysyneet kunnolla paikalla yms. että ei ollut oikeen mut juttu haha :-D myös vaelluskuvat teki muhun ison vaikutuksen!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista ja koko kommentistasi :) Ihanaa kuulla, että tykkäät.
      Koirien kuvaaminen onkin joskus hermoja raastavaa puuhaa, mutta meidän pojat on onneksi pennusta asti opetettu poseeraamaan kameralle ja ne handlaa homman kiitettävästi :)
      Toivottavasti viihdyt lukijana!

      Poista
  5. voi kun on sulonen koira ja upeita kuvia! tykkään sun blogin ulkoasusta ja varsinki tosta taustasta paljon :) liityn lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kiva että tykkäät ja toivottavasti viihdyt lukijana.

      Poista
  6. upea blogi, kivoja kuvia ja nätti ulkoasu :) tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista ja hienoa, että pidät :)

      Poista