24. syyskuuta 2013

Uusi rakkauteni



Ah, voi kyllä! Minä olen löytänyt uuden uutukaisen rakkauteni. Nimittäin teen juomisen ja vieläpä ihka oman lemppari teemaun. En ole koskaan aiemmin ollut mikään suuri teen ystävä, mutta nyt on asiat aivan toisin. Jokunen aika sitten tilasin huvikseni ilmaisnäytteitä twiningsiltä. Postilaatikkooni tupsahtikin sitten kuusi pussia kuvassakin näkyvää vanilja teetä ja se oli menoa sitten. Kutsuisin tätä rakkaudeksi ensi hörppäyksellä. Nyt piti sitten käydä kaupasta hakemassa tuota ihanuutta lisää, sillä mikä olisikaan sen mukavempaa kuin nautiskella syysilloista teekupposen ääressä, kun ennen sitä on tallustellut iltalenkin viilenevässä illassa sormet kohmeessa. Kyllä kelepaa! Suosittelen :)

4 kommenttia:

  1. tuo tee on ihan parasta, itekki tulee juotua sitä lähes joka päivä :)! vitsi tää sun blogis on kyl ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos paljon! :) Kiitos piristävästä kommentista!

      Poista
  2. ihan niinku mun suusta noi sanat! nimittäin minäkin olen löytänyt rakkauden teestä tänä syksynä. Menee monta pussia menee päivässä:D täytyypä maistaa tota vanilijaa.

    Ihana blogi ja ihana tausta ja kuvat ja kaikki mm I'm lovin' it :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti :)
      Ja hauska kuulla, että muitakin teehen hurahtaneita löytyy!

      Poista