8. lokakuuta 2013

Keep calm and play the sims

Köhköh ja niisk niisk. Joku teistä varmasti muistaa, kun postailin tasan kolmisen viikkoa sitten siitä, että olin saanut syysflunssan jylläämään itseeni. Noh, parannuin siitä melko nopeasti, mutta kuinkas ollakkaan.. arvatkaas kuka on taas kipeenä? En edes tiedä miten tämä voi olla mahdollista, mutta jälleen kerran on pää täynnä räkää ja kuumemittarikin lämpenee ihan semisti. Huoh. Raivostuttavaa! 

Tänään oon viihdyttänyt sairasta itseäni löhöämällä ainakin puolet päivästä tietokoneen äärellä simssiä pelaten! Oijh, kyllä vain, The Sims. Oon ollu koukussa kyseiseen peliin jo monet vuodet. Ennen meillä oli lähestulkoon kaikki lisäosat Sims 2:seen ja nykyään pelailenkin jo kolmosta, johon myös löytyy useampikin lisäri. Siihen peliin kyllä hurahtaa täysin. Tosin mulla on yleensä eri pituisia kausia, jolloin pelailen ihan himona ja välillä en koskekkaan koko peliin. Ja nyt tosiaan on käynnissä taas tämmönen "himokausi".
Monet on ihmetelly sitä, että miten jaksan pelailla simsiä, mutta mä kyllä tykkään. Sims on oikein hyvä laittaa käyntiin siinä vaiheessa, kun ei muuta tekemistä keksi. Siinä hurahtaa äkkiä useampikin tunti, kun sen pelin äärelle ajautuu. Yleensä pelaillessani kasvatan koiria kaiken muun ohella. Se on hauskaa puuhaa. Nyt en kyllä muista kuinkahan monessa sukupolvessa tällähetkellä mennään, mutta ainakin kahdeksassa.
Hih. En malta odottaa, että ensi vuonna ilmestyy tättärää.. mikäs muukaan, kuin sims 4! Uskoisin, että se tulee kyllä pakostakin hankittua, että sitä odotellessa sitten..

Sattuuko rakkaiden lukijoideni seasta löytyä yhtään simssin pelaajaa? Ja jos ruudun takaa löytyy sellaisia, jotka eivät ole koskaan pelanneet kyseistä peliä, niin suosittelen kyllä kokeilemaan jos yhtään kiinnostaa! Minut peli ainakin onnistui koukuttamaan.

13 kommenttia:

  1. mie pelailen simssii kans, mutta ny en oo pitkää aikaa pelannu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonnii! Jooh, mullakin tosiaan on välillä niitä kausia, että en pelaa pitkiin aikoihin.

      Poista
  2. Oon harkinnu tuon Sims3 hommaamista ku oon pelannu ite ykköstä ja kakkostakin, mutta vielä oon pitäny mieleni : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Ite oon kyllä ainakin ollu kolmoseen hyvin tyytyväinen :)

      Poista
  3. Mä pelaan kans simssiä, kolmosessa tällä hetkellä vaan peruspeli, yöelämää ja joku kamasetti, noi kaikki tuli siis samassa alotuspaketissa, en mä muuten kamasettejä hankkis :D Aikoinaan myin kakkoset pois, kun ei kiinnostus riittäny mut nyt on taas uudestaan heränny. Myös täällä on kausia millon pelaaminen kiinnostaa enemmän. Lisäosia tosin kaipailisin lisää, jotta sais uutta intoa pelaamiseen. Nelosta en ole hankkimassa, vaikka simin muokkaus näyttääkin hienolta :D

    http://myynmaailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäosat kyllä tuo pelaamiseen paljon mielenkiintoa lisää ja lemmikit lisäri on ehdoton lempparini. Ja noihin kamaseitteihin en minäkään ole viitsinyt rahaani laittaa.
      Nelosessa nimenomaa tuo simien parantunut muokkaus innostaa kovasti minuakin :)

      Poista
  4. Oon pelannu jo tosi paljon simssiä, kolmossimsi ollut siitä asti kun se tuli ja vuosi sitten ostin lemmikkielämää + kaksi kamasettiä ja tässä nyt kesänä ostin taas yhen lisäosan :) joten on tullut taas pelattua mutta usein himmuu ja vaihtelee se kuinka usein totakaan jaksaa pelata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonnii! Välillä tosiaan itelläki on niitä aikoja ku ei kiinnosta laisinkaan pelata ja yhtäkkiä sitten on ihan himo pelata. On se jännä juttu :D

      Poista
  5. Tuo uudelleen kipeäksi tuleminen on niiiin vituttavaa, itellekin napsahti äskettäin sama nakki! Paranemisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii, kohtalon toveri! Terveempiä päiviä sinnekkin! :D

      Poista
  6. Mä oon jonkin verran kans pelaillu kolmosta, tosin Xboxilla. Mulla on juurikin tuo lemmikit-lisäosa, ja uskoisin, ettei se eroa juurikaan PC-versiosta, joten uskoisin, että osaat vastata mun yksinkertaiseen ja helppoon kysymykseen. Onko mahdollista päästä eroon lemmikeistä muuten kuin niiden kuolemaa odottamalla ja jos on, niin miten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se mahdollista ainakin PC-versiossa. Nimittäin siten, että samasta kohtaa mistä pystyt lemmikin adoptoimaan niin sieltä pitäisi löytyä myös lemmikistä luopuminen kohta, jota painamalla sieltä adoptiopalvelusta tullaan hakemaan lemmikki pois. Eli puhelimen kautta se ainakin pitäisi löytyä.

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta ja pitääpä muistaa kokeilla :)

      Poista