29. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 4/5


Täällä taas pöö!
Miten voikaan olla näin väsyny vaikkei ole koko päivänä oikein mitän teheny? Siis tänään on ollut taas yksi maailman kaikkeuden turhimmista päivistä koskaan ikinä. Olen viettänyt päivästäni suurimman osan opistolla turhanpanttina. Menin kouluun 8.00 (koska äitillä alko työt ja kuljen sen kyydillä) ja pääsin koulusta pois vasta 15.30 (Koska poikaystävä pääsi silloin töistä) ja tuona aikana en tehnyt yhtikäs mitään järkevää, vaan kulutin lähes kaiken aikani facebookin peleissä. Pelailin vuoroin tabletilla ja vuoroin tietokoneella. Aina kun elämät loppuivat toisesta pelistä, niin siirryin toiseen ja näitä pelejähän kyllä riitti. On candy crush sagaa, farm heroes sagaa, papa bear sagaa, pet rescue sagaa, pepper panic sagaa, pyramid solitaire sagaa, bubble witch sagaa ja vielä diamon digger sagaakin piti pari tasoa alentua pelaamaan. Huhhuh. Ja siis mulla ei vain yksinkertaisesti ollut parempaakaan tekemistä. Kaikki kouluhommat pitäis olla kondiksessa ja tässä valmistumista vain ootellaan. Noh, mutta.. saihan noista peleistäkin kyllä haastetta kerrakseen! :D

Nyt alkoi kuitenkin onneksi viiden päivän loma! Jeij. Saa kotona pelailla facebook pelejä rauhassa.. no ei vaiteskaa! Kyllä mulla täällä kotosalla on muutakin tekemistä.. ehkä. Pakkaamista ainakin olis huomiseksi tiedossa. Enpäs olekaan tainut mainita vielä kertaakaan täällä blogissa että mihinkäs minä olenkaan poikaystäväni kanssa suuntaamassa nyt torstaina! Noh, enpäs paljastakkaan sitä vielä tänään vaan kerronkin sen vasta huomisessa postauksessani. Hehheh!

Mutta vielä biisiä pukkaisi tähän loppuun. Ajattelin tälläkertaa esitellä teille yhden kipaleen, joka lukeutuu ehdottomiin suosikkeihini. Kenties olette voineet huomata, niin mun musiikkimaku on hyvin laaja. Kuuntelen niin sekalaisesti kaikkia eri tyylejä, että en todellakaan osaa edes sanoa mistä tykkään eniten. Yleisesti voisi sanoa, että kuuntelen paljon mielummin mieslaulajia. En osaa luetella yhtään naisartistia josta edes pitäisin. Tämänpäiväinen biisi on siis Trace Adkinsia. Ah, niin ihana mies hänkin! Olisin ihan sulaa vahaa jos joskus tapaisin hänet livenä. Oih. Kiinnostuin kyseisestä henkilöstä ja hänen musiikistaan ensimmäisen kerran kun näin hänet Diili -ohjelmassa tuossa joskus. Onko tämä teille tuttu heppu vai ihan uusi tuttavuus? Mitäs tykkäätte? 

2 kommenttia:

  1. Ite oon koukussa sellaseen facebook peliin ku Criminal Case. :D Ärsyttää vaa ku se vaatii kavereita avuks se peli ellei halua maksaa etenemisestä ja aluks oli kauhee maanittelu et sain pari kaveria pelaamaan sitä.. :D Sitten tykästyin Jurassic park peliin koska dinoja mutta ne meni pilaamaan sen pelin ja en sen jälkeen jaksanut seurata poistuiko vihattu päivitys vai ei..

    Ja Trace Adkins on kyllä hyvä. :33 Ite löysin kyseisen artisin muistaakseni kauan sitten tämän biisin kautta:

    https://www.youtube.com/watch?v=UmNW0_fnuDU

    Ja oon huomannu saman et miesääni iskee paremmin ku naisten kitinä. :D Etenkin sellanen jennivartiasjippuchisumikälie piipitys raastaa korvia.. Asenteellinen musiikkilaji taas ei ärsytä nii paljoa tai jos siinä äänessä on jotai särmää eikä sellasen tasasen kaunista hoilotusta.. Jotain Haloo Helsinkiä yms.jaksaa kuunnella.

    Ja muutama kantrinaikkonenkin on ihan mukavaa kuunneltavaa:

    https://www.youtube.com/watch?v=oM7NQQ0Lfu4

    https://www.youtube.com/watch?v=82dDnv9zeLs

    Mutta voi tietenki olla et jos ne jotain muuta tyylilajia laulais en jaksais kuunnella.. :D

    VastaaPoista
  2. Aaa :D Me en oo oikeestaan facebookissa ikinä pelaillu muita ku noita kingin tekemiä sagoja :'d
    Oih. Kivaa että löytyy toinenkin kantri diggaaja ! Ja aivan totta ! Elli tosiaan on yksi harvoista suomalaisista naisäänistä joita jaksaa kuunnellakin :) Noi kantri naistenkin biisit joita linkkasit niin on kyllä kuuneltavaa. Asenne se taitaa tosiaan olla mitä pitää muikkeleistakin löytyä että vihtii kuunnella :) Joku Jenni Vartiainen kuuluu kyllä inhokkeihin mullakin !

    VastaaPoista