8. toukokuuta 2014

Ei huolen häivää, päivä on huoleton ♫

Huomasin tuossa äsken, että mun rakkaat karvanaamani ovat jääneet viime aikoina täällä blogin puolella hieman toissijaisiksi, kun on ollut näitä reissupostauksia ym. Siispä koin nyt tarpeelliseksi tulla kertomaan teille, että elossa nekin vielä ovat ja mitä niille kuuluukaan.

Tuossa äsken koitin saada poikia itse kertomaan kuulumisensa videolle, mutta aika hiljaisilta vaikuttivat. Katsokaas kuitenkin!Eli tosiaan. Hyväähän noillekin kuuluu, aivan kuten omistajallekin. Ei huolen häivää, kuten otsikkokin sen kertoo. Leppoisasti kesää kohti mennään. Karvaa lähtee molemmilta ihan kiitettävästi ja harjan kanssa pitäis jaksaa viuhua joku ilta ihan urakalla. Punkit eivät ole onneksi enää olleet koirien riesana kun saivat punkkipannat kaulaan, mutta nuo ällötykset mönkiikin sitten meissä ihmisissä ja sohvilla ja HYI YÖK, mutta eipä mennä niihin sen enempää ku menin jo ihan kananlihalle. Hyrr.

Mutta tosiaan. Ei ole sattunut, eikä tapahtunut mitään ihmeellistä hyvässä eikä onneksi pahassakaan nyt viime aikoina koirien kanssa. Tavallista arkielämää vain. Theddy nyt on tietysti ollut tavallistakin innokkaampi lenkkeilijä, kun on päässyt lähes joka päivä pulikoimaan. Se kun on tommonen ihme vesipeto. Toivottavasti kohta omistajakin tarkenis veteen heittämään talviturkin niin sais Theddy uimakaverin. Kodasta kun semmoista ei sille ole, kun hyvä jos varpaitaan tohtii kastella tuo prinsessa. 

Joitain koirakavereita ois tietysti ihana päästä pitkästä aikaa moikkaamaan. Pojillakin on niin pitkä aika siitä kun viimeksi pääsivät leikkimään joidenkin muiden nelijalkaisten kanssa kuin toistensa. Saas nähä millon me ihmiset saatais aikaan koiratreffejä. Ihan vink vink vaan teille koirakavereille jotka tämän luette ;)

Mutta että tämmöstä täällä. Koirat ja omistaja kiittää ja kuittaa!

 photo DSC00995_zpsea22f076.jpg photo DSC00919_zps9dbad9cd.jpg photo DSC00935_zpsa91aaee2.jpg photo DSC01058_zpsac492e9a.jpg

6 kommenttia:

 1. Voi, ihanat koirat! <3

  http://c-duracell.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Heti kesäkuun alusta me ollaan käytettävissä niin usein kun vaan mahollista! 8)

  VastaaPoista
 3. Haa miten söpö video. :DD

  Täällä taas on sattunut koiran kanssa kun tuo yllättäen alko paskomaan verta. D: Pelästyin tietty ihan kamalasti ja heti soittoa eläinlääkärille mutta onneksi jos veri on kirkasta ei ilmeisesti ole mitään vaarallisempaa.. Lääkettä vaan nassuun ja onneks tuo nyt aika nopiaan parani ja oli muutenkin koko ajan pirteä mut kauhee mikä huoli oli. Muutaman päivän ajan sai tuolla iltalenkeillä taskulampun kanssa sitä ulostetta tutkia ja voi sitä helpotuksen määrää kun ei enää tullut verta..

  Ja haha lääkkeet oli sellasia jättikokosia tabuja mitä piti antaa kolme kerrallaa ja ohjeessa luki et koirat yleensä tykkää niistä..... Noh meiän neidin kanssa oli aikamoinen vääntö, että ne meni alas.. :D Sekotin ne sitten veteen ja tuo yritti huijata nuolemalla purkkia ulkpuolelta ja mukamas nuolemalla lusikasta. :DDD Ihana otus mulla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Onneks meni ohi. Meillä Koda pasko verta joskus pentu aikoina. Mäkin ihan itku kurkussa soitin ell, mut ei se sitten vakavaa ollutkaan ja meni kans lääkkeillä nopeesti ohi. En ees muista mistä johtu, mutta kuitenkin. On se aina kauhiaa ku elukka on kipeenä :(

   Poista