27. helmikuuta 2015

Sotakoira

Ihanaa perjantaita kaikille! Minä täällä nautiskelen vapaapäivästä, sekä ensimmäisestä palkkapäivästä, joten ihmekös tuo, että olen niin kovin iloisella tuulella ja pitkästä aikaa tuntuu, että myös hyvin energisellä tuulella. Tuota energiaa olen suunnannut tänään siivoukseen, mutta myös Kodaan. Opeteltiin piiiiiiitkästä aikaa uusi temppu Petsien temppurinkiä varten ja käytiin se ulkona koirapuistossa heti videoimassakin. Tämän kertainen temppu olikin "sotakoira" ja tempun idea näkyykin alla olevasta gifistä. 



Meidän suorituksesta uupuu vain ase ja maastohousut. Okei no ei me ihan noin vauhdikkaitakaan oltu, mutta laitetaan se tosi liukkaan maaston piikkiin! Pääasiahan tässä oli se, kuten temppuilussa aina, että oli yhteistä, hauskaa aikaa koiran kanssa ja se kyllä toteutui.



Pitäisikin ottaa tavaksi, että aina vapaapäivisin temppuiltaisiin Kodan kanssa. Opeteltaisiin uusia tai muisteltaisiin vanhoja. Nyt kuitenkin aijon suunnata energiaani ruuanlaittoon. Kävin nimittäin nappaamassa kaupasta alennuksessa olevaa lohta. Herkkujen herkkua. NAMS! Tänään on hyvä päivä. Oikein rattoisaa viikonloppua teille kaikille.

8 kommenttia: