Bloggaaja

 photo DSC08651_zpsa2eef209.jpg   photo DSC08035_zps786d7f21.jpg

TADAA! 

Tällainen hieman höpsö ja hauska luonnonlapsi on tämän blogin takana. Olen vuosimallia -95 oleva nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi valmistunut tytön tyllerö. Asustelen tällä hetkellä Kajaanissa, mutta olen kotoisin Kokkolan perämettiltä, pienestä merenrantakylästä Ruotsalosta. 

Elämääni kuuluu tällä hetkellä koirat, poikaystävä, valokuvaaminen, bloggaaminen, aikuistuminen ja ennen kaikkea elämästä nauttiminen. Lisäksi elämäni pieniä iloja ovat luonnossa liikkuminen, saunominen, videopelit, Supernatural ja pari muutakin hyvää sarjaa, kirjojen lueskelu, sekä haaveilu.

Luonteeltani olen tämmöinen pirtsakka ja positiivinen tyyppi, joka tulee yleensä hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Olen myös hyvin hyvin tunteikas persoona, joka herkistyy välillä liiankin helposti. Koen, että olen ihminen, johon on helppo ja mukava tutustua.

Koiraihminen olen ollut ihan pienestä pitäen. Meillä on kotona ollut aina koira/koiria. Kun synnyin meillä oli saksanpaimenkoira, jonka jälkeen talomme ja sydämemme valtasivat suomenlapinkoirat, joita meillä tällä hetkellä asustaa kaksin kappalein. Koirien kanssa tykkään touhuta kaikenlaista, mutta harrastelemme lähinnä kotosalla. Koirien lisäksi pidän toki myös muistakin eläimistä.

Tulevaisuudessa haaveilen toimivani suomenlapinkoirien kasvattajana, ainakin pienimuotoisesti. Työskentelisin mieluiten lasten parissa, sillä se tuntuu olevan eniten ominta alaa, vaikkakin omat lapset eivät kuulu tulevaisuuden suunnitelmiini missään nimessä. Haaveilen myös ihanan kotoisasta omakotitalosta, jossain syrjäisässä paikassa luonnon rauhassa ilman naapureita. Haaveisiin lukeutuu myös monet monet ulkomaanmatkat, sekä vaellusreissut poikaystäväni kanssa. Nähtäväksi jää mitä kaikkea tämä elämä tuo tullessaan, mutta blogiani seuraamalla pääset näkemään, että mihin tieni viekään!

10 kommenttia:

 1. Älä murehdi tuosta matkailusta, et oo ainoa. Mää oon käyny Ruotsissa (Haaparannassa lol) ja Norjassa (Eikä se todellakaan ollut mikään Oslon matka, vaan reissu hikiseen pikkukylään Porhjois-Norjassa, kävin siellä isosiskon luona kylässä, kun se asui siellä hetken saamen-opiskelujensa takia.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Mahtavaa etten ole ainoa matkustelematon ihminen :D Yleensä tuntuu, että jokainen on käynyt vähintään kerran lentokoneessa ja itse vain haaveilen moisesta. Ja kun ihmisille kertoo, ettei ole koskaan matkustellut ulkomailla niin saa vain oudoksuvia katseita vastaan. Mutta ehkä vielä joskus minäkin pääsen astumaan lentokoneeseen ja kokemaan matkustelun riemua (:

   Poista
 2. itsekkään tosiaan en ole ikinä matkustellut suomen ulkopuollelle, tosin ruotsin puolella 10 min ajamassa, vaaau ;o joo ja norjassa jäämeren rannalla, ei muuta ja en niitä laske ulkomaan matkailuks :DD ja lentokoneessakaa ei oo tullu käytyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että näitä kohtalontovereita löytyy edes jokunen! :'D

   Poista
 3. Höh, tulipa hirveen random fiilis, että asut Kokkolassa, koska itse oon siitä läheltä Kannuksesta kotoisin :D Ja oli kyllä taasen niin asiarikas kommentti, että huhhuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni! :D Hahha, kaikki kommentit on tervetulleita.

   Poista
 4. Hitsit ku on näin pitkä tuo välimatka; mitä näit sun blogitekstei ja kuvauspaikkoi katellu niin kelpais meikäläiselleki semmoset maisemat poropojalle! Ja oishan ihan jees törmätä koirien kanssa keskenään; tuntuu persoonat olevan samoilla linjoilla! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misäs kaukaa te majaa pitelittekään? Itekki oon sun blogia seuranneena miettiny et ois kyllä mainio törmätä joskus :)

   Poista
  2. Mei majaillaan tääl eteläisemmässä Suomessa, Turkuun semmoinen 40 kilsaa matkaa kaiketi...? Salon vieressä, mutta jos ei muuten törmätä, niin mei ainaki Norpan kaa ollaan ilmottauduttu maailmannäyttelyyn, joten sinne vain tekin!

   Poista
  3. Niintietysti. Ai te ootte sinne menosa, no hieno homma! :D Ite en uskaltanu/vihtynny/jne... !

   Poista