19. toukokuuta 2014

Kyllä nyt tarkenee!

 photo DSC02526_zps615753a0.jpg  photo DSC02536_zpsffbc9f7e.jpg  photo DSC02548_zps0c7f8104.jpg  photo DSC02605_zps02d1fa75.jpg  photo DSC02651_zps5df0ca5c.jpg

Toivottavasti tekin olette päässeet nauttimaan näistä ihanan lämpimistä päivistä. Ainakin minun viikonloppuni on hurahtanut melkolailla kokonaan ulkoillen ja nauttien kunnon kesäfiiliksestä. Ihme ettei posket ala olla kipiät kun kokoajan vain hymyilyttää! On niin ihanaa kun...

sai kaivaa kesävaatteet esiin
aurinko paistaa
linnut laulaa
käki kukkuu
ruskettuu
jäätelö maistuu
ja joka paikassa vihertää

On ollut ihanaa myös kieriä onnellisena kissan kanssa nurmikolla, tehdä voikukka seppeleitä, viettää aikaa ihanan ystävän kanssa kallionkielekkeellä löpisten kaikkea mahdollista ja aurinkoa palvoen, grillata makkaraa, heitellä frisbeetä kullan kanssa ja uimaankin tekisi mieli, mutta ei sitä ihan vielä tohi. Onneksi meidän vesipetomme Theddy on polskinut viimepäivinä minunkin puolestani. 

Mutta asiasta toiseen. Huomenna kukonlaulun aikaan, jos ei aikaisemminkin, lähdemme luokkalaisten kanssa viimeiselle yhteiselle seikkailullemme. Määränpäänämme on Tallinna ja olemme siellä yhden yön. Keskiviikko iltana/yönä palaankin jo takaisin kotiin, joten tuollainen pikkureissu siis tiedossa. Siispä palaillaanpas astialle aikaisintaan torstaina! Ihanaa viikkoa teille kaikille ihanille!

12 kommenttia:

  1. oii ihania kuvia! ja kyllä tarkenee :-D

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti oli mukava reissu. :)

    Ihanan kesäisiä kuvia. ^^

    VastaaPoista
  3. Upea tuo banner, sellainen kesäinen :) tuo kissa näyttää aivan meidän edesmenneeltä Senniltä..<3

    http://more-than-we.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)
      Tuon näkösiä kisuleita on paljon itelläki tullut vastaan. Aina säikähtää että mites tää katti täällä on, kunnes tajuaa että eri mirri kuitenkin kyseessä. Osanotot Sennistä!

      Poista
  4. Ihana blogi sulla ja mukavan kesäinen postaus :3
    http://essiuniques.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ihanan kesäisiä kuvia ja tuo kissa <3 :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana banneri! Ja tuo oli hauska kun sun kuvan jälkeen sivupalkissasi oli koiriesi kuvat, ihana idea! :)
    Muutenkin tykkään tosi paljon blogistasi, koska se sisältää niin paljon upeita kuvia ja sun kirjoitustyyliäsi on kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, kiitos paljon! Piristit päivääni hurjasti näillä kehuilla :3

      Poista