18. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, 18. luukku - Kuvahaaste

Otin haasteen vastaan Janikalta, joten mennäänpäs sen toteutukseen tämän päiväisessä luukussa! 

"Kuvahaasteen ideana on laittaa 1-2 kuvaa ennalta määrättyihin kategorioihin. Sen jälkeen kirjoitat pienen perustelun/kuvatekstin miksi valitsit juuri sen kuvan. Lemmikin täytyy esiintyä kuvassa tavalla tai toisella. Tarkoituksena ei ole ottaa uutta kuvaa, vaan kaivaa juurikin niitä vanhoja. Voit osallistua kaikilla lemmikeilläsi, jos niin haluat. Haasteen jälkeen haasta uudet blogaajat ja muista huumori!"
Paras yhteiskuva, Treenaamassa, Kisaamassa, Paras kesäkuva, Paras talvikuva, Tunnelmallinen kuva, Hassuin ilme, Lomalla, Töissä, Tihutöissä ja Toinen identiteetti

PARAS YHTEISKUVA
 photo Aparasyhteiskuva_zps75aeaa03.jpg
Näitä tämmöisiä yhteiskuvia löytyy arkistojen kätköistä aika paljonkin, mutta ehkä tämä on jäänyt parhaimpana mieleen. Kuva on otettu viime vuoden lokakuussa Hopiakalliolla, joka on kotikotona eräs lemppari paikoistamme koirien kanssa. Rakkauspakkaus Koda, pusspuss!

TREENAAMASSA
 photo Atreenaamassa_zps86765926.jpg Tässä kuvassa ollaan Kodan kanssa ihan ekaa kertaa pentukoulussa ja sieltähän ne meidän tokon treenaamiset sitten alkoi.

KISAAMASSA
 photo Akisaamassa_zps301c8b52.jpg
Joskus käytiin aika ahkerastikin mätsäreissä ja näyttelyissä, kunnes Koda alkoi kammoksumaan kehään menoa ja lopetettiin ne hommat sitten siihen. Tässä kuvassa ollaan eräissä mätsäreissä, joissa Koda pelkäs kuollakseen tuota vastaparina olevaa koiraa. Ihmekös tuo, kun toinen on tuommonen leijona! Vähemmästäkin puntit tutisee.

PARAS KESÄKUVA
 photo Aparaskesaumlkuva_zpsc9237156.jpg Theddy on aina ottanut ilon irti kesästä. Se on oikea kesänlapsi. Uiminen on ihanaa ja mitä enemmän roiskuu niin sen parempi. Koda ei ymmärrä uimisen tai veden päälle sitten laisinkaan.

PARAS TALVIKUVA
 photo Aparastalvikuva_zpsa6be3896.jpg Tämä kuva on vain niin kertakaikkisen ihana. Theddyn ensimmäinen talvi ja Koda opetti parhaimmat lumileikit pikkukaverille.

TUNNELMALLINEN KUVA
 photo Atunnelma_zps4fe9f443.jpgTänä päivänä oli hurjan kova pakkanen, josta lähdimme poikien kanssa nauttimaan pitkän lenkin merkeissä. Ei meitä "pikku"pakkaset estä!

HASSU ILME
 photo Ahassuilme_zpsfe1f9ead.jpg Täytyyhän sitä ilmeet olla kohillaan kun hellyyttä ja huomiota kerjää!

LOMALLA
 photo Alomalla_zpsf10a3414.jpg
Koda toimitti rantaleijonan virkaa lomareissulla Kalajoen hiekoilla vuonna 2011.

TÖISSÄ
 photo Atoumlissauml_zps91180050.jpg
Kotikotona Kodalla on pennusta saakka ollut tapana toimia postinkantajana. Nyt sitä varmaan kismittääkin, kun täällä posti kolahtaa suoraan sisälle, eikä hän voi lähteä sitä ulkoa postilaatikolta hakemaan. Tämä on siis hänen entinen työnsä.

TIHUTÖISSÄ
 photo Atihutoumlissauml_zpsd62e3aab.jpg Koda on itseasiassa yllättävän vähän tehnyt tihutöitä elämänsä aikana, mutta tässä kuvassa ollaan tonkimassa äitin kukkapenkkiä ilman lupaa.

TOINEN IDENTITEETTI
 photo Atoinenidentiteetti_zpsfd99bc1b.jpg
Onhan tuo Koda ollut aina vähän viinaan päin menevää sorttia...

Haha, noin ikään! Haaste suoritettu. Olipas mukava tonkia vanhoja kuvia pitkästä aikaa. Haastan tähän haasteeseen mukaan kaikki halukkaat, jotka sen toteuttaa tahtovat!

12 kommenttia:

 1. aivan iiihania kuvia, varsinki tuo talvikuva! <3

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavia kuvia! Etenkin tuo leijona kehässä oli huvittava. Enpä ihmettele, jos tuollaisesta vähän kehäkammoa jää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tosiaan oli vähän turhan hurja tuo vastustaja noissa mätsäreissä :D

   Poista
 3. Hyviä kuvia! :D Vois kokeilla itsekin värkätä tämmösen...

  VastaaPoista
 4. Aww söpö haaste. :D Vois kattoo jos itellä ois tarvittavat kuvat jos sais iteki tehtyä tämän. :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavia nuo kuvat! Viimeinen on mielestäni paras, koska se on niin hauska! :D Mutta muutkin oli todella suloisia. (:

  VastaaPoista
 6. Haha, tosi kivoja kuvia, varsinkin nuo pari viimeistä oli ihan huippuja! :-)

  VastaaPoista