6. huhtikuuta 2015

Rahaa palaa

Pikkuhiljaa alkaa tämä influenssa olla selätetty. Vielä painitaan kuitenkin hirmuisen raastavan yskän kanssa, mutta eiköhän tämä tästä. Hunajaa olen ostanut muka hillitsemään köhää, mutta en kyllä ole vaikutusta huomannut. Ei kai tämä yskä lähde kuin yskimällä. Joten KÖH KÖH vaan sitten.

Ajattelin, että blogiin olisi kiva saada nyt jotain vähän erilaista sisältöä, joten päätinpäs sitten koota tähän vähän mun viimeaikaisia ostoksia, vaikka harvoin tälläistä täällä blogissa teen. Oon kerennyt tässä jo paristakin palkkapäivästä nauttia ja aika tehokkaasti oon tienaamani rahat tuhonnut. On se jännä miten sitä rahaa tuhlaa automaattisesti enempi, kun sitä saa enempi. Ei siis osaa säästää sitä ylimääräistä, vaan automaattisesti keksii muka niin pakollisia ostoksia, joihin ne rahat täytyy kuluttaa. Noh mutta käytettäväksihän se raha on tarkoitettu, joten eipäs murehdita, vaan katsotaan mihin minä olen viimeaikoina rahani upottanut.

Instagram media kurttuh - Rakkautta ensisilmäyksellä! #uudetpopot #iminlove #shoes Instagram media kurttuh - Vähän tekemistä mun sairastupaan #playstation #ps4 #nytpelataan

Ne jotka minua instagramissa seuraavat (@kurttuh), niin ovatkin jo tietoisia noista yllä olevista ostoksistani. Nuo ihanat kenkulit ovat palvelleetkin minua täällä jo monta monta viikkoa. Itseasiassa kuukauden. Tuo toinen ostokseni onkin sitten jo uudempi. Se on minun ja poikaystäväni heräteostos lauantain kauppareissulta. Hups... No mutta pitäähän sitä joka talossa nyt pleikkari olla? Vai mitä?

 photo VAATTEET_zpsga86qs5p.jpg

1. #SPNFAMILY. Ihana Jensen paita, jota odotin kuin kuuta nousevaa. Nyt se sitten roikkuu minun vaaterekissäni. Kuinka ihanaa, vai mitä?! 2. H&Mltä kivat lökärit. Töissä käytän lähes aina lökäreitä, joten niitä ei voi koskaan olla mulla liikaa. Näihin oon kyllä kovasti tykästynyt ja lapset tykkää läprätä noita vetoketjuja, joita noista housuista kyllä löytyy. 3. H&Mltä tommonen yli-iso ohuen ohut neule, joissa hioissa sitten tuommoiset nahka paikat. Aivan oli kiva ostos, varsinkaan kun ei paljoa maksanut. 4. H&Mltä myöskin. Yli-iso gollege, johon oon kyllä ihan in love. Lökäreitten vastapainona töissä tykkään käyttää sitten näitä isoja paitoja ja legginssejä/sukkahousuja. 

Että tuommosiin sitä on laitettu rahaa palamaan. Seuraavaksi ostos listalla ois ainakin uudet ulkoilukengät. Tälläkertaa aijon sijoittaa niihin vähän enempi rahaa, koska yleensä kun oon ostanut näitä tämmösiä 50-80euron ulkoilukenkiä, niin ne ovat kestäneet korkeintaan sen puoli vuotta. Niin jospa sitä nyt panoistais vähän enempi niiden ostoon. Ja mitähän kaikkea muutakin sitä pitäis tai ainakin "pitäis" ostaa. Haha. Saapa nähdä mitä sitä seuraavaksi keksii.

6 kommenttia:

  1. Ihana toi kolmannen kuvan paita! :-) Pitää varmaan lähteä henkkamaukkaa kiertämään, jos sieltä löytyy tuollaisia ihanuuksia :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi kiva! Kannattaa siis käydä kattelees ;)

      Poista
  2. Ihanat kengät o_O Ja kolmannen kuvan paita on myös aika nice :D'

    http://kelpiecapo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia. :3
    Mun Dean paitaan ehti tulla jo pari reikää. :((( Muutenkin se t-paita malli on tosi ohutta matskua ja heti ekan kerran jälkeen tuli kaks mysteeri reikää eikä tosiaan mitään hajuamistä ne ois voinu tulla. Harmittaa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosiaan hirmu ohkaselta matskulta tuntui tuo munkin Jensen paita olevan. Saa nähä kauanko kestää ehjänä!

      Poista