24. heinäkuuta 2016

Retkeilyjä siellä täällä ja tuolla

"Loma" huristelee etiäpäin kovaa kyytiä. Vielä ens viikko ja sitten arki koittaa jälleen. Tämä heinäkuu on pitänyt sisällään paljon kivaa puuhaa ja on kyllä mennyt ihan talteen tämä työttömyyskuukausi. Melkein pari viikkoa viihdyin kotikulmilla Kokkolassa tavaten paljon ystäviä ja sukulaisia. Koirien kanssakin nähtiin koirakavereita ja seikkailtiin metiköissä. Rukan kanssa tehtiin oikein mukava reissu Kouvolan suunnille. Siellä käytiin retkeilemässä kasvattajan ja Rukan siskon omistajan kanssa Repoveden kansallispuistossa, jonka jälkeen yövyttiin Rukan kanssa Orilammen leirintäalueella. Ihan huippu reissu oli kyllä. Alhaalla kuva Repoveden retkeilyporukasta.

 photo 13833075_1045880805489938_1488750401_o.jpg
(c) Ella Hannula
Tällä viikolla retkeiltiin vuorostaan oman komppanjamme kanssa Rokuan kansallispuistossa. Tykkäsin oikein paljon paikasta, vaikka paarmoja oli yllin kyllin riesana. Ruka reppanakin tökkäsi naamansa heti alku taipaleella maa-ampiaispesään saaden aikaan melkoisen ampparihyökkäyksen. Siitä selvittiin onneksi vammoitta ja jatkettiin matkaa. Lämmintähän tuolloin oli, mutta onneksi reitin varrella oli paljon tosi ihania uimapaikkoja, joissa pääsi viilentymään niin neli- kuin kaksijalkaisetkin. Mustikkaa alueella oli myös paljon ja olikin ihana käydä heti aamusta poimimassa aamupuuroon marjat. Ihan huippu reissu tämäkin kaiken kaikkiaan.

 photo IMG_2326.jpg photo IMG_2471.jpg photo IMG_2356.jpg photo IMG_2371.jpg photo IMG_2421.jpg photo IMG_2552.jpg photo IMG_2514.jpg photo IMG_2299.jpg photo IMG_2169.jpg photo IMG_2116.jpg photo IMG_2466.jpg photo IMG_2267.jpg

Tosiaan ens viikko enää lusmuilua ja sitten töihin mars mars. Kauhistuttaa jo ajatuskin, mutta nautitaan nyt vielä tästä viimeisestä viikosta täysin rinnoin. Alkuviikon vietänkin ystäväni luona Tampereella ja loppuviikosta siskoni tulee Kajaaniin ja sunnuntaina oliskin sitten Ristijärven ryhmänäyttely, johon Rukan kanssa mennään. Junnu-luokan Ruka kerkesikin jo korkata Kokkola KV:ssa kuun alussa. Siellä Tuomarina Eija Lehtimäki ja tuloksena JUN EH JUK2. Arvostelu:
"Aavistuksen pitkänomainen vielä rakenteeltaan pehmeä nuori uros, jolla oikeanmuotoinen pää. Kevyt alaleuka. Oikea-asentoiset korvat. Hieman pitkä, pehmeä runko. Hyvä häntä. Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvät sivuliikkeet. Löysät kyynärpäät. Liikkuu ahtaasti takaa. Hyvälaatuinen turkki. Miellyttävä luonne."
Elokuussa meillä alkaakin Rukan kanssa nosework –kurssi, jota minä odotan suurella innolla. Laji on siis meille ihan uusi tuttavuus, mutta pitkään olen jo ollut lajista kiinnostunut ja haikaillut kurssille. Saas nähdä miten hauskasta lajista onkaan kyse.
Toivottavasti kaikkien lukijoidenkin kesä on sujunut mukavasti tähän saakka ja tästä etiäpäinkin!

2 kommenttia:

 1. Näyttää niin kivalta nuo teidän reissut! Haluaisitkos tehdä postausta siitä, mitä kaikkea tuollaiselle parin-kolmen päivän vaellusreissulle tarvii mukaan? Tai mitä kaikkea teillä on mukana? Meillä olisi tarkoitus syksyllä joku ainakin yhden yön reissu pyörähtää jossain, mutta on jotenkin vaikea ajatella, mikä kaikki on tarpeellista ja mitä siellä reissussa esim. syödään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, mielelläni voisin toteuttaa tuommoisen postauksen jos siitä olisi vielä jollekin hyötyä! Täytyypä laittaa työn alle ;)

   Poista