18. huhtikuuta 2017

Aina ei onni suosi

Täällä sitä edelleen ollaan saikulla. Ihan ei käden tervehtyminen mennyt putkeen. Leikkauksessa luuhun kiinnitetty metallilevy on jotenkin pettänyt. Tällä hetkellä kädessä on tuommoinen irrotettava kipsi, sekä rannesidossysteemi -mikälie. Näillä mennään siihen saakka, kunnes pääsen Ouluun uusintaleikkaukseen. Eli parantumisprosessi alkaa jälleen alusta kun käsi avataan.

Tottakai tämä tympii. Tympii niin pirusti. Tällä hetkellä saikkua on jatkettu tästä 3kk eteenpäin. Ei auta kuin toivoa, että tällä kertaa kaikki sujuisi hyvin ja saisin sen terveen käden syksyksi. Mutta kaikki ainakin tämän alkukesän suunnitelmat menevät uusiksi, kun käsi on kuitenkin taas kipiänä leikkauksen jälkeen jonkin aikaa ja sitten taas alkaa sen kuntoutus. Mutta eihän tässä auta itkut markkinoilla.

Täytyy vain kaivaa tässäkin tilanteessa positiivisia juttuja mieleen. Onneks mulla on nuo karvakorvat täällä mua piristämässä, muuten en kyllä tiedä mitä sitä tekiskään. Ja yllättävän nopiasti se aika on kuitenkin kulunut tähänkin saakka tässä saikulla ollessa, joten uskon, että sama meininki jatkuu ne seuraavat kolme kuukauttakin.


4 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Mitä tästä opimme, käytä nastakenkiä! Mulla tutulle kävi huonosti kun kaatu, kädessä olleet Icebugit eivät ehtineet koskaan käyttöön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Harmi, että itelläkin nastakenkien ostoon mentiin vasta kaatumisen jälkeen, mutta jospa ens talvena pysyis sitte pystyssä nastojen avulla.

   Poista
 2. Auts, onpa huonosti käynyt ja vielä epäonnea tuossa parantumisessakin. :( Toivotaan parempaa jatkoa! Nastakenkien suosimista kannatan minäkin. Tosin jos lumen alla on jäätä, niin niin pitkiä ne nastat ei ole, että niissä tilanteissa liukastumisen välttäisi, mutta muuten aivan huiput! (En tiedä, onko sinulla ollutkin vai ei.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaatuessani ei tosiaan nastakenkiä vielä ollut. Nyt on, jospa tulevaisuudessa kaatumiset näillä estettäisiin :D

   Poista