9. kesäkuuta 2017

Kesä tuli Kajaaniinkin

Ihanaa kun viimein alkoi täällä Kajaanissakin kunnolla vihertää ja tienvarret ovat täyttyneet voikukilla ja lämpöä riittää. Kyllä nyt kelpaa kesästä nauttia. Ollaankin poikien kanssa tämä viikko vietetty suurimmaksi osin ulkosalla. Suomen kesä kun on tuttuun tapaan lyhyt ja vähäluminen, niin täytyy ottaa heti kaikki ilo irti kun on kelit kohillaan.

Töissäkin pääsin piipahtamaan tällä viikolla moikkaamassa ihania lapsukaisia, sekä työkavereita. Tuli jo ihan ikävä työn touhuun, joten innolla odotan, että käsi on siinä kunnossa, että sillä tohtii lapsia nostella. Näillä näkymin palaan töihin 31.7, joten sitä odotellessa.

Rukan kanssa pyörähdetään huomenna Suomussalmella näyttelykehässä PITKÄSTÄ aikaa. Saa nähä mitä siitä tulee pitkän tauon jälkeen, mutta katsotaan katsotaan. Pohjavillaahan tuo on pudotellut tässä ihan reipasta tahtia, joten parhaassa karvassa ei ainakaan olla. Niin ja jännityshän tiivistyy sitten Rukan kohdalla maanantaina, kun mennään niihin terveystarkkeihin.

Kaikkea jänskää Rukalle siis tiedossa nyt lähipäiville. Palaillaanpa siis näyttely- ja terveystulosten kera sitten seuraavan kerran. Pitäkäähän peukkuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti