3. huhtikuuta 2013

Sanoit iloksi tää muuttuu vielä, usko vaan ♫

Plääh. Nyt kun viimeaikoina olen vain riemuinnut blogissakin siitä, kuinka onnellinen oon ja kaikki on ihanaa jne jne. Niin tottakai eilen oli pitkästä aikaa ns. paska päivä. Heti herättyäni iski fiilis "Miksi edes heräsin..". Noh, onneksi siitäkin itkun ja kiukuttelun täyteläisestä päivästä selvittiin ehjin nahoin. Poikaystävä siinä taisi eniten kärsiä. Saan kyllä kiittää, että mulla on niin ihana ja ymmärtäväinen mies, joka jaksaa kahtoa välillä tätä kiukuttelevaa kakaraa (olen oikeasti ihan tajuttoman kamala itkupilliraivohullu kakara, kun sille päälle satun.). 

Onneksi tänään on ollut ihan semi jees päivä. Aurinko paistaa ja linnut laulelee! :)

Ja äskettäin huvinvuoksi päätin opettaa molemmille piskeille uudet "turhat" temput. Theddyn kanssa opeteltiin kierimistä ja Kodan kanssa kasia. Ja täytyy todeta, että on mulla kyllä fiksut miehet!
Tässäpä näette vähän harjoittelun tuloksia:
Haha ! Kodan kanssa harjoittelusta ei oikein tuumannut tulla mitään, kun pikkuriiviö Theddy halus opetella kasin kiertämistä myös! :D

Asiasta toiseen.. mun tarttis löytää joku kiva kevät takki. Tuo mun hirvittävän paksu jättiläis toppatakki ei oikein passaa näille keleille enää, mutta mutta.. mä en yhtää tiedä mimmosen takin haluaisin nyt kevääksi. Oon yrittäny ziikailla kovasti nettikaupoista, mutta ku kaikki on niin hirvittävän kallista ja minä olen niin hirvittävän pihi! Ja ku musta tuntuu ettei mulle passaa yhtään mitkään normaalit naisten takit. Ei mulla oo koskaan semmosta ollukkaan päällä. Aina oon ostanu miesten puolelta, mutta nyt ois vähä semmonen tutina, että haluaisin jotain muuta. Noh, saa nähä minkälaiseen takkiin päädyn, jos jostain sopivan halvalla jonkun löydän. Mulle saa toki linkkailla tähän jtn. kivoja takkeja jos tykkää :)

Mutta eipä tässä sen kummempia, nyt ulkoilemaan, palaillaan!

4 kommenttia:

  1. Voi ei tuo Theddy ko kiehnaa sun ja Kodan ympärillä, nauroin vaan koko pätkän ko Theddy poika niin sulonen ja hassu :'D!

    VastaaPoista
  2. Haha, Theddy osaa ainakin naurattaa jos ei muuta :-D

    VastaaPoista