16. huhtikuuta 2013

Ylös, ulos ja lenkille!

Mikä ois täydellinen sää lenkkeillä koirien kanssa? Mikä vuodenaika on ihanteellisin koirien kanssa lenkkeilylle? Tätä rupesin äskettäin pohtimaan.

 photo DSC03581_zpse6423c6c.jpg

Noh, ei ainakaan nämä kevät säät! Olen lähes raivon partaalla näiden ilmojen takia. Okei, no lämpötila on ihan kiva, koska ei oo liian kylymä, eikä liian kuuma. Mutta sitten.. tuo kaikki kuravelli tuolla hiekkateillä, nuo mitä ihanemmat vesiputit ja kaikki tämä märkyys. ARGH, etten paremmin sano. Joka lenkin jälkeen saa alottaa kauhian "puhdista koirat" -operaation, joka ei oo ihan mikään parin minuutin homma.
Koda on minun kanssa varmasti täysin samaa mieltä, että tämmöset kurakelit on perseestä. Sehän on meidän pikku prinsessa, jota iljettää kävellä tuommosilla märillä teillä. Se kiertää lammikot hyvin kaukaa.. toisin kuin tämä meidän toinen kaveri..
Jos Theddyltä kysyttäisiin, niin sen mielestä tämmöset ilmat on parhautta. Mikä voisikaan olla mukavempaa, kuin juosta ja riehua hullun lailla kuralammikoissa? Mitä enemmän roiskuu niin sitä parempi!

 photo DSC03458_zpsce44d91a.jpg

 photo DSC03463_zps3f72bf0d.jpg

 photo DSC03477_zps9f00393f.jpg

 photo DSC03488_zps361e1990.jpg

 photo DSC03487_zpsb0da00a1.jpg

 photo DSC03501_zps5275eb97.jpg

 photo DSC03527_zps19f7f761.jpg

 photo DSC03531_zps1138dae2.jpg

 photo DSC03542_zps7999bb5a.jpg

 photo DSC03560_zpsc88a49cf.jpg

Noh, sitten kun näistä rapakeleistä on selvitty niin alkaakin kesä. Tukahduttavan kuumaa, joutuu kantaan vesipulloa messissä, hyttyset, paarmat, kärpäset, ampparit, muurahaiset.. kaikki nää ärsyttävät ötökät hyökkää kimppuun ja pahimpana PUNKIT ! Yöks. Niitä verenimijöitä riittää täälläpäin. Pelloilla lenkkeily on  siis pois suljettu vaihtoehto. Eli enpä kyllä voi sanoa pitäväni kesällä lenkkeilystä yhtään sen enempää.

Syksy nyt on iha semi jees lämpötilojen suhteen, mutta hirvikärpäset on tajuton riesa, ainakan täällä meillä päin. Joten ei ihanteellinen lenkkeily vuodenaika tämäkään.

Mutta sitten.. talvi! Se on kyllä paras lenkkeily vuodenaika ehottomasti! Varsinkin semmonen nätti pakkaspäivä. Muutama aste miinuksen puolella ja aurinko paistaa, täydellistä! Ei ötökät kiusaa, ei oo hiostavan kuuma ja aukenee huimasti uusia mahdollisia lenkkeily reittejä, mm. järvien ja meren jäällä! Parhautta!


Mitäs mieltä te olette? Mikä on paras vuodenaika lenkkeilyyn, ja mimmonen ilma? Koirien kanssa tai ilman. Kertokaas mielipiteitänne (:

10 kommenttia:

 1. Hurmaava on hän :3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oii sun koirat on ihania!!;) Ja sulla on tosi selkeitä kuvia!

  http://minttusweetdreamsblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Grr, kevät on sitä aikaa jolloin vois löhötä sisällä koirien kanssa, tai nukkua vaikka sen yli suoraan kesään. :D
  On toi pesu rumba niin raivostuttavaa, t. ihminen jolla on moonta koiraa ja isompi pesu-urakka

  //foursom3.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahessaki koirassa tuntuu olevan liikaa pestävää. Otan osaa suurempaan urakkaan! :D

   Poista
 4. Kyllä se on talvi, ainakin koiran mielestä! ;) Ja joo rakastan esim kevät talvi säitä, aurinko,lämmin ilma ja jää aah<3 Ilman koiraa, lenkkeily ois iha perseestä :< :-----D Mutta innolla odottelen kesää<3 Ja koira on kyllä pikkusen masis ko ei enää lumessa pääse pyöriin ko kaikki sulanu miltein poies :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! (: En määkään varmaa kovin innolla lenkkeilis ilman koiraa. Ainakaan, jos ois yhtää huonompi sää!

   Poista
 5. Liityin lukijaksi! Sun koirat on aivan ihania (niinku lapinjoirat yleensäkin)! Mun blogi: kanimaisia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Ihana saada uusia lukijoita (:
   Käynpäs kurkkailemassa sinun blogiasi!

   Poista