16. elokuuta 2013

Miten pukeudun?

Minua on pyydetty esittelemään pukeutumistyyliäni ja mietin kyllä kaksi kertaa vastaanko "haasteeseen", koska en niin perusta noista vaate- ja muotihömpötyksistä, mutta kenties juuri siksi päädyinkin lopulta ottamaan tämän aiheen esille omasta näkökulmastani.

Kuten varmasti kaikki teistä rakkaista lukijoistani tietääkin, niin minulla ei ole tapana esitellä päivänasuja tai edes kaikkia uusia ostoksiani täällä blogin puolella, mutta shoppailusta olen useammallakin sanalla tainnut mainita aikaisemminkin, jotenka suurinosa teistä varmaankin muistaa, että se ei oo ihan se mun juttu. Onhan se juu ihan kiva saada uusia kolttuja vaatekaappiin, mutta uskon, että koen senkin vähän eritavalla kuin useat muut tytöt, joille shoppailu ja uudet vaatteet ovat kaikki kaikessa.
Onko minulle sitten se ja sama mitä päälleni puen? No ei nyt kuitenkaan ihan noin. Vaikka minä en niin tarkasti katso mikä vaate mätsää yhteen parhaiten minkäkin kanssa, niin kyllä minä kuitenkin katson mitä päälleni laitan. En sanoisi, että mikään retupelle olen :D
Minkälaisilla vaatteilla minä sitten täytän vaatekaappini? Noh, en välttämättä ainakaan juuri niillä vaatteilla, mitkä ovat juuri sinähetkenä kuuminta muotia, vaikka saattaa sellaisiakin ajautua ostoksiini. Minulle kuitenkin tärkeintä on se, että viihdyn vaatteissa, joita päälleni pistän ja näytän edes jotakuinkin asialliselta ihmiseltä. Mahdollisimman rentoa ja mukavaa on se mun juttu. Niin ja erityisesti miesten vaatteet ovat syystä tai toisesta miellyttäneet minua enemmän, mutta nykyään vaatekaapista löytyy kyllä aika tasapuolisesti kummallekkin sukupuolelle tarkoitettuja vaatteita.
Kunhan vaatteet, jotka ovat päälläni tekevät oloni rennoksi ja mukavaksi, sekä mielyttävät vielä omaa silmää niin se riittää vallan mainiosti! :)

 photo DSC02647_zps09fb5108.jpg

 photo DSC02627_zps7088d763.jpg

 photo DSC02616_zps5e29ccbe.jpg photo DSC02621_zps607a082a.jpg

 photo DSC02695_zps8cf91a67.jpg

Ps. Kieli ei vissii tuumaa pysyä suussa?

2 kommenttia:

 1. kivan olonen blogi, mutta ihan vinkkinä, että keskitä kuvat! näyttää tosi paljon siistimmältä(-:

  http://mariakiv.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja kiitos vinkistä! Täytyypä kahtua, jos oiski parempi niin :)

   Poista