3. elokuuta 2013

Täällä taas!

 photo WebCamera_zps76f95312.jpg
Hengissä ollaan! Jukujukuleiriltä selvitty ja ihana olla taas kotosalla. Koirilla ainakin oli ollut ihan tajuton ikävä ja pistivätkin hirmuisen shown pystyyn heti kun astuin ovesta sisään. Ihanat :)

Poissaollessani täällä blogissa pyöri eräänlainen toivepostaus sydeemi. Siinä parhaan idean kommentoijalle lupasin yllärin postissa lähettää ja voittaja ideaksi selviytyi Sara H:n idea tehdä postaus Kodan ja/tai Theddyn elämäntarinasta sen näkökulmasta. Tosi hauskan kuuloinen idea, jonka toteutan tässä aivan piakkoin! Kiitos siis Saralle ideasta, ja otan sinuun yhteyttä sähköpostitse tässä myöhemmin.

Ja muuten.. huhhui! Sitä onki saanu jo kalenterista kääntää uuden sivun esille, elokuu nimittäin. Tuntuu, että aika rientää niin nopiaa, että hyvä ku perässä pysyy! Onneksi ihtellä vielä semmoset kolmisen viikkoa lomailua, joten täytyypi nauttia täysin rinnoin. Mitähän hassun hauskaa sitä keksiskään vielä loppu lomaksi? Saas nähä! Mutta hei, tsemppiä niille, joilla loma lähenee jo uhkaavasti loppua!

2 kommenttia:

  1. Miten voi olla mahdollista että voitan reilu kuukauden aikana kaksi blogikilpailu/-arvontaa?! :D Kiitos kuitenkin! :))

    VastaaPoista