29. elokuuta 2013

Rakasta myös itseäsi

Postaustiheyteni perusteella teistä rakkaista lukijoista joku viisas on voinut olla oikea sherlock ja päätellä, että tällä tytölläkin on viimein ja vihdoin tälläviikolla alkanut koulu. Se on siis vähän verottanut näiden postausten määrää, mutta kyllä minulla koulunkin ohella tätä aikaa kirjoitteluun löytyy!

Mutta lörpöttelyt sikseen! 
Sain todella mukavan tuntuisen haasteen Kikkeltä ja pakkohan se oli päästä toteuttamaan. 
Elikkästä haasteen idea on seuraavanlainen: 

Tarkoitus on siis laittaa itsestään kuvia kuusi kappaletta, joissa näyttää mielestään hyvältä ja mielellään jopa selittää vähän, että miksi näin on. Kasvokuvia, kuvia joissa näkyy kroppa, mitä vain! Tärkeintä on tuoda esille niitä kuvia, joista itse tykkää. Tämän jälkeen haasteen voi heittää kuudelle muulle ihmiselle!

Mielenkiintoinen haaste ja minulle ainakin hyvin vaikea. Nimittäin minusta on todella vähän sellailisia kuvia, joissa todella edustaisin ja näyttäisin nätiltä. Yleensä vedän kuvissa poseeraamisen överiksi ja pelleilen, koska nätisti hymyileminen ja kauniilta näyttäminen kuvissa on ihan yliarvostettua! Tykkään enemmän kuvista joille saan nauraa, kuin ihailla sitä miten sievältä näyttää, mutta katsotaanpas mitä täältä tietokoneen salaisista kansioista paljastuukaan!Otetaanpas ensimmäiseksi tämä ihana kuva vuoden takaa. Minä ja rakkauteni Koda. Tämä saattaa olla paras yhteiskuva meistä. Ainakin siis omasta mielestäni. Minä näytän jopa ihan ihmiseltä tässä! Tykkäsin kovastikkin noista hiuksista ja tässä ne ovat hyvin edukseen. Ilmeeni on perus hyvä. Hymyilen nätisti enkä virnistele ja illistele kuten tapanani on. Kodakin on niin suloinen nallekarhu että tuitui :3 Hyvä me!Sitten tämä. Kuva räpsäisty reippaasti yli vuosi sitten ja tästä mä kyllä olen aina tykänny tosi paljon! En kyllä muista miltä tämä näytti muokkaamattomana, mutta tämä muokkaus tässä on kyllä minun mieleeni, vaikka yleensä todella harvoin muokkaan omia kuviani tällätavoin. Mutta juuh, mitäs muuta? Rakastin noita hiuksia, nam! Melkeinpä tekis mieli leikata ne takaisin. Jotenkin näytän tässä kuvassa niin suloiselta, että eihän tästä voi olla tykkäämättä? Tai noh, kenties joku voi olla erimieltä :D
Ps. Kuvassa oleva paita on poikaystäväni, joten tottakai tuo kuvaan lisäarvoa itselleni.


 photo DSC05061_zpsae7a217d.jpg

Tässäpä kuva vuodelta 2011, eli kahden vuoden takaa. Halusin valita ja esitellä teille myös jonkun koulumme studiossa räpsäistyn otoksen ja päädyin lopulta tähän. Kenties siitä syystä, että näytän tässä eniten itseltäni. Rento meininki ja virne naamalla. On minua joskus joku suloiseksikin haukkunnu - uskokaa tai älkää!


 photo DSC02109_zps68cbeac9.jpg

Toinen otos studiosta, mutta viimevuodelta ja tuolta "töyhtöhyyppä" ajaltani. Tässä kuvassa tosin naamaani iskeytyy typeriä varjoja yms yms, mutta kyllä tämäkin silti menettelee. Ehkä siksi koska nuo ihanat hiukset :3 Tuo asento taitaakin olla joku minun automaattinen poseeraus asentoni. Se nimittäin toistuu lukuisissa kuvissani!Yritin nyt sitten kaivaa hyviä kuvia vähän tuoreemmasta päästä, joten päädyinpä sitten tähän. Ei nyt mitenkään kummemmin säväyttävä kuva, mutta tykkään siitä, että tässä näkyy myöskin minun perusolemustani. Iloinen ja pirtsakka tyttö, joka ei tarvitse turhia pakkeleita peittämään naamaansa, vaan pystyy ja haluaa olla juuri sitä mitä on ilman turhuuksia!


 photo DSC01067_zps535fac0b.jpg

Viimeiseksi kuvaksi halusin laittaa jonkun talvisen, koska ah, minä sitten niin rakastan talvivaatteita ja noita pakkasen aiheuttamia punaisia poskia! Tämä otos onkin viimetalvelta, kun rakastuin tuohon jättisuureen talvitakkiin ja oli muuten myös lämmin! Tykkään, tykkään tykkään. Innolla odotan, että saan taas tuollaisia talvisia kuvia.

Haastan:
http://jeannays.blogspot.fi/
http://lapiio.blogspot.fi/
http://readmycrazylifee.blogspot.fi/
http://karostardust.blogspot.fi/
http://feelthismomentpiia.blogspot.fi/
http://ainoelliiiiida.blogspot.fi/

Huhhei, selvisin haasteesta! En nyt menisi kuitenkaan väittämään, että juuri nuo kuusi olisivat parhaimmat kuvat minusta, mutta ne nyt ainakin ovat yksiä parhaimpia ja sattuivat nyt osumaan tielleni kun kansioita kävin läpi. Mutta totuus on siis se, että minusta on vaikea saada edustavia kuvia, mutta eipä se mitään. Olen kovin tyytyväinen näinkin :)

8 kommenttia:

 1. eka ja kolmas kuva parhaat musta! Ekassa hienot hiukset ja koira ja kolmas niin rento ja tosi hienoo!

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä suloisuus! :)
  hieman kade, olis itekin luonnostaan ihmisennäkönen, hah

  VastaaPoista
 3. Joko olet laittanut sen kilpailun palkinnon tulemaan tännepäin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule.. siinä onki ollu hieman onkhelmia! Pistänpä sulle vaikka sähköpostia asiasta! :)

   Poista
 4. Eiks toi vikan kuvan takki oo poikien? Mutta hieno se silti on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On poikien juu. Olen varmaan jossain yhteydessä maininnutkin, mutta siis tykkään hirmuisesti miesten vaatteista :)

   Poista