9. kesäkuuta 2015

HAU HAU, WUF WUF, RÄYH

Mitä saa, kun yhdistää viisi toinen toistaan hullumpaa koiraa veden äärelle riekkumaan keskenään? No ääntä ainakin, se on varma. Lisäksi kovasti veden roiskintaa ja mainitsinko jo jotain äänestä?! Ai mainitsin, no tosiaan "muutamat" haukunnat sitä tuli kyllä kuultua. Tämä hiljaisuus tuntuu ihan omituiselta tuon äskeisen reissun jälkeen. Theddy ja Cama pitivät ainakin huolen, ettei hiljaisista hetkistä tarvinut kärsiä. Kyllä pojilta ainakin ääntä lähtee, ei voi siitä moittia!

Tosiaan treffailtiin oikeasti PITKÄSTÄ aikaa Janikan ja koirien kera. Mukana messissä oli sekarotuiset tytöt Wanda ja Yem, saksanpaimenkoirapentu Cama, sekä meidän Koda ja Theddy. Kaiken kirjava sakki ei voi muuta sanoa. Theddy piti yllään hulluimman piskin viittaa, kuten tavallista ja Koda taas kantoi kultaista sädekehää päänsä päällä, mamman kiltti kultapoika kun on, tuitui. Janikan vähemmän karvaiset hurtat sijoittuivat sitten näiden kahden väliin omien persooniensa kanssa. Oikeastaan oli aika hauska seurata tämän koiralauman menoa ja meininkiä. On ne koirat kyllä melko hauskoja otuksia.

 photo _DSC0302_zpso2p5bvaa.jpg photo _DSC0347_zpsoc9zt0on.jpg photo _DSC0327_zpsobua4kpn.jpg photo _DSC0361_zpsy7vucy5i.jpg photo _DSC0325_zpsvrjmzk3h.jpg

2 kommenttia:

 1. Haha, hauska tuo viimeinen kuva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo. Theddy näytti pitkää kieltä kavereille, ku kukaan ei hänen kanssaa leikkinny :D

   Poista