27. elokuuta 2015

Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Kesä nimittäin. 
Mun kesä 2015 päättyi kun tänä aamuna astelin ulos ja siellä vastassa oli ihanan raikas syksyinen sää vesisateineen kaikkineen. Siispä sanoin heipat kesälle ja toivotin syksyn tervetulleeksi. Syksy on minun lempivuodenaikani nykyään, joten otan sen ilomielin vastaan, mutta tehdäänpä vielä pieni katsaus kuluneeseen kesään.

Tältä näytti mun kesän alussa tekemä must do -kesälista: 
Noista 16 listatusta "tehtävästä" toteutin kesän aikana kaikki paitsi yhden. Arvaattekos mikä jäi tekemättä? Kohta 14. Pari kertaa olin jo aikeissa mennä nautiskelemaan torikahville, mutta aina se jotenkin jäi. Noh, ensi kesänä sitten! 

Tosiaan kaikki muut 15 kohtaa, tuli toteutettua. Mansikoilla on herkuteltu ja niitä on vielä pakastin pullollaan. Juhannusta vietettiin hyvällä porukalla Kalajoella mökkeillen. Kainuun musiikkijuhlilla tuli pyörittyä kolme päivää. Uimassa on käyty meressä, joessa ja lammessa. Riippumattoonkin kerkesin löhöämään muutamat kerrat ja vapaapäivinä tuli paistateltua päivää kaikessa rauhassa. Omaa grilliä en kesän aikana ehtinyt hankkimaan, mutta muutamat grillailut on kyllä suoritettu kotikotona ja muuallakin. Ihanista kesäaamuista pääsi nauttimaan aina kun omalle kohdalle osui aikainen aamuvuoro.  Valokuviakin tuli räpsittyä kesällä, vaikkakin vähemmän kuin aikaisimpina kesinä. Vaeltamassa käytiin Puolangalla ja terassillakin on istuttu huurteisten kera. Pihapeleistä ainakin mölkkyä on tullut pelailtua ja muutama piknik saatu järkättyä. Kesämusaa on jumputeltu sopivissa määrin ja kesämekonkin menin ja ostin. Tosin sitä en hirveästi kerennyt käyttää, mutta kuitenkin! 

Kesä 2015 ei ollut ollenkaan huono. Ei tosin mikään parhaimmasta päästä, mutta oikein olen tyytyväinen ja hyvin jaksan odottaa taas seuraavaa kesää. 

Tämä kesähän tosiaan oli ensimmäinen kesäni täällä Kajaanissa. Ikävintähän tässä oli se, että kaikki kaverit ja sukulaiset ovat niin kovin kaukana ja niitä ei kun muutaman hassun kerran kerennyt päästä moikkaamaan ja ihana kesäinen merikin siellä kaukana kaukana. Mutta tosiaan hyvinhän me selvittiin kesästä täällä Kainuussakin. Nyt vain syksyn uusia tuulia nuuskimaan!

Tässäpä vielä kuvakollaasia menneestä kesästä. Kuvat löytyvät instagramistani (@kurttuh).


 photo kesauml2015_zpsqswwo1za.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti