2. elokuuta 2015

Miniloma erämaamökillä

Saatiinpas nyt viikonloppuna toteutettua tuo viime postauksessani mainitsema miniloma erämaamökillä, Puolangalla. Kerrassaan ihana reissu oli. Me kaksijalkaiset, sekä tuo yksi nelijalkainen nautittiin kyllä ihan täysin rinnoin siitä kaikesta luonnonrauhasta ja stressittömyydestä. Säät eivät meitä ihan suosineet. Vettä sateli lähes kokoajan, mutta eihän me onneksi sokerista olla!

Saunottiin mahtavassa saunassa joen rannalla, uitiin jäätävän kylmässä vedessä, soudeltiin, kalasteltiin, poimittiin mustikoita, vaellettiin, paistettiin makkaraa, tehtiin hyvää ruokaa nuotiossa, sekä trangialla, kuunneltiin metsän hiljaisuutta ja sateen ropinaa, nähtiin poroja ja metsäkauriita, vedetiin keuhkot täyteen ihanan raikasta sadesään jälkeistä ilmaa ja oltiin onnellisia. Harmi, että viikonloppu on lyhyt aika, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Tokihan tuonne olisi tahtonut pitemmäksikin ajaksi jäädä, mutta ei auta kuin palata arkeen.

Kodan onnellisuuskin oli silmin nähtävää. Se rakasti rymytä mökin pihapiirissä vapaana aamusta iltaan, saada kerjättyä pari makkaran palaa, käydä veneretkillä ja käydä vaellusreissulla. Vesisadekaan ei sitä haitannut laisinkaan. Mun täytyy kyllä todeta, että omistan ihan parhaan koiran. Reissun aikana kerkesin todeta niin monta kertaa, että on mulla kyllä huippu koira. Se pysyy niin hyvin vapaana ja tulee aina kutsusta luokse, vaikka rusakko juoksis nenän edestä. Se on niin reipas mammankulta, että souturetket keikkuvassa pienessä veneessäkään eivät sitä pelottaneet. Siitä oikein näkee, miten paljon se tahtoo viettää mun kanssa aikaa, eikä sitä kiinnosta lähteä omille tutkimusretkille ainakaan kovin kauas. Nyt täytyy kyllä koputtaa puuta, kun noin kovasti koiraani kehuin, hah. 

 photo kuva_zpsjdp7bdbg.png photo kuva4_zpswxyn472k.png photo kuva3_zpsx0hkjmtn.png photo kuva2_zpsoy4mb7ui.png   photo kuva6_zpsoh07pege.png photo Kuva1_zps1t7brcfn.png photo kuva5_zpsr6k6d03l.png photo Kuva7_zpss9spxmfc.png photo kuva9_zpse7v3jjuv.png   photo kuva8_zpssqez8pav.png photo kuva10_zpsgkphi5lm.png   photo Kuva11_zpsyspdjwyp.png

2 kommenttia:

 1. Voi hitsi minkä näköinen paratiisi! Olisin täydellisen kateellinen ja katkera, jos en tänään vihdoin pääsisi omalle paratiisimökille karkuun sivistystä. Huippua, että pääsitte tuollaisessa paikassa käymään :---)

  Ps. Voiko koira enää enempää näyttää pieneltä, halittavalta nallelta?? Tai yhtään onnellisemmalta?

  VastaaPoista
 2. Paratiisi se kyllä tosiaan oli! Ihanaa mökkeilyä sullekin :)
  Tosiaan ihan onnensa kukkuloillahan tuo koira tuolla oli! Oishan se joskus upeaa omistaa omakotitalo jostain sopivan syrjäisestä, että sais koirat nauttia vapaana pihalla.

  VastaaPoista