24. helmikuuta 2016

Täällä ollaan

 photo _DSC8873_zpszyks3xo6.jpg photo _DSC8940_zpschxmca6j.jpg photo _DSC8976_zpseb2uduej.jpg

Kovasti oon halunnut aikaa antaa blogille, mutta jostain syystä tietokoneelle ei ole vain joutanut istahtaa. Nyt kuitenkin päätin ihan tälleen nopsaa tulla täällä pyörähtään ja kertomaan, että täällä tosiaan vielä ollaan ja jopa ihan hengissäkin kaikki. Nyt kun itekkin viimein ja vihdoin selviytynyt tuosta influenssasta, joka pitkään rassasikin. 

Meille kuuluu hyvää. Mun elämä sisältää töitä ja koiria, kuten aina. Rukan kanssa käydään ahkeraan rally-tokon alkeiskurssilla ja naksutinkoulutuksessa temppuilemassa. Kodan kanssa pallohallitreeneissä touhuilemassa aina kun joudetaan. Edelleen parasta huvia on metikössä rämpiminen, kuten kuvista huomaa, mutta kivaa, kun on tuo harrastus kärpänenkin puraissut ja intoa on käydä ohjatuissa treeneissäkin. Saa nähä kauanko into pysyy. Seuraavat näyttelytkin on Rukan kanssa jo tiedossa, kun 12.3 ois tarkotus käydä pyörähtämässä ryhmänäyttelyssä. Sitä odotellessa siis!

Töiden ja koirien lisäksi kävin viime viikonloppuna nollaamassa päätä kotikotona. Antti Tuiskun keikasta kävin nauttimassa ja rakkaiden ystävien seurasta tottakai myös. Tuli kyllä ihan tarpeeseen. Täällä Kajaanissa mun elämään tosiaan ei kuulu muuta kuin työt ja koirat, joten pitemmän päälle alkaa moinenkin väsyttää, jos ei saa pieniä irtiottoja arjesta aina silloin tällöin. Nyt varsinkin itellä tuntuu aamuisin töihin lähtö todella ankeelta ja raskaalta, mutta mullapa näitä vaiheita aina silloin tällöin on, joten eiköhän tästä kohta taas piristytä varsinkin kun kevättä kohden edetään. Aina ei voi täysillä jaksaa pieni ihminen.

Jäätävällä innolla odotan tulevaa pääsiäislomaani. Otin viikon 12 vapaaksi, että pääsee kunnolla lomailemaan ja tarkotus oisi lähteä meidän poppoolla mökkeilemään johonkin pöpelikköön. Paras tapa rentoutua, meille ainakin. Vielä ei olla mökkiä varattu, eikä edes päätetty mihinkä suuntaan sitä lähtis, mutta vaihtoehtoja on, joten ei muuta kuin entten tentten teelika mentten. Ihan hirveen kauaksi ei olla lähdössä, mutta onneksi täältä Kainuusta ja Pohjois-Pohjanmaaltakin löytyy hienoja paikkoja ihan yllinkyllin.

Nyt vain niitä aurinkoisia päiviä toivomaan ja kaikkea hyvää teidän lukijoidenkin arkeen!

 photo _DSC9052_zpsoydbkgzl.jpg photo _DSC9039_zpsfxy1r7at.jpg photo _DSC8933_zpscuqdlrxr.jpg

4 kommenttia:

 1. Ihania lumisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lunta täällä tosiaan on aika reippaasti ja lisää vaan satelee kokoajan..

   Poista
 2. Ei vitsit että mun piti pari kertaa tuossa ekassa kuvassa katsoa että kumpi on kumpi XD Suloiset pojat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Joo varsinkin nyt kun Ruka alkaa oleen Kodan kokonen, niin itelläki pari kertaa pitäny kattoo tarkemmin, että kumpikos se tuossa lattialla makaa tms. :D

   Poista