29. toukokuuta 2017

Etelä-Sydänmaan luonnonsuojelualue

Viikonloppu vierähti ihanasti mehtäilyn merkeissä. Koirat ovat vieläkin ihan väsyksissä mökkireissusta, mutta kyllä ne siihen malliin juoksentelikin ja nauttivat ulkoilusta. Oltiin siis Reisjärvellä eräkämpällä pari yötä ja naatiskeltiin saunomisesta, mölkystä, löhöilystä ja eritoten ihanista notskiruuista. Viikonlopun ruokalistalla oli mm. notskiperunoita ruohosipulituorejuuston kera, pekoni/lihapulla/makkaravartaita ja suklaabanaaneita. Kyllä se ruoka on vain eri hyvää ku notskilla tekee. Nam.

Käytiin mökin ympäristön lisäksi seikkailemassa Etelä-Sydänmaan luonnonsuojelualueella, jossa kulkee myös Peuran polku. Siellä viihdyttiin hieman sateisesta kelistä huolimatta kuutisen tuntia. Kyllä tuolla pöpelikössä on ihana kahtoa iloisten koirien ilmeitä ja kyllä sen huomaa, että ihtekin on aina onnellisimmillaan mehtässä.

Etelä-Sydänmaan alue oli ihan perus kiva ja sopi hyvin päiväretkikohteeksi. Metsälampia ja järviä, suota, pitkospuita, mehtää, välillä varsin kivikkoista ja paljon lintuja. Ihanan rauhassa saatiin tuolla vaellella. Jos olisi lämpimämpi keli ollut, niin olisi hyvin päässyt pulahtamaan reitin varrella uimaan. Suosittelen kyllä käymään jos tuolla päin liikkuu.

Tosiaan ihan mainiota oli päästä tähän väliin pitkästä aikaa kunnolla eräjormailemaan, vaikka käsi ei vielä täysin kunnossa olekkaan niin hyvinpä tuolla pärjäs kun mies teki kirveshommat ja muut mihin tarvitsee molempien käsien voimia. Katsotaan millon seuraavaa mehtäreissu koittaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti