25. toukokuuta 2017

Kuukausi kotikotona takanaKyllä on koirilla ollut kiva "loma" täällä kotikotona Kokkolassa, kun ollaan nyt majailtu kuukauden verran tuon mun leikkauksesta toipumisen takia täällä. Näitä lämpimiä kelejä kun viimein ja vihdoin saapui niin ollaan päästy viettämään paljon aikaa merenrannassa ja Ruka on Theddyn kanssa nauttinut vesileikeistä täysin rinnoin. On se Kodakin vähän varpaita uskaltanut kastella. Kolmikko on kyllä viihtynyt niin hyvin yhdessä tämän ajan, että oikein raastaa lähteä huomenna ja varsinkin Theddyn puolesta harmittaa, kun se jää yksin. Kodalla ja Rukalla on sentään toisensa. Mutta minkäs teet. On ollut kyllä kiva kuukausi, mutta itse kyllä jo innolla odottaa omaan kotiin pääsyä. 

Huomenna tosiaan pakataan kimpsumme ja lähdetään, mutta ei suoraan Kajaaniin, vaan käydään viettämässä ensin viikonloppu Reisjärvellä eräkämpällä. Päästään pariksi päiväksi oleskelemaan ihan vain mehtän keskelle omaan rauhaan. Oikein vesikielellä olen laatinut tässä ruokalistaa viikonlopulle. Paljon herkullista notskiruokaa tiedossa, namnam. Tarkotus olis sitten käydä vähä retkeilemässä Etelä-Sydänmaan alueella, jossa paljon ihania metsälampia ja kaunista luontoa muutenkin. Millekkään hirveän pitkälle vaellukselle ei ole tarkoitus nyt lähteä, koska itse en tiedä miten rinkan kantaminen onnistuisi ja muutenkin pitää ottaa vähän iisimmin ja varovaisemmin tämän käden kanssa. Kiva ja luonnonläheinen viikonloppu varmasti kuitenkin tiedossa. Katsotaan sitten mitä seuraavassa röntgenissä sanotaan 15.6 Oulussa, että onko käsi luutunut tällä kertaa hyvin, että tohtii sitten enemmän tällä tehä juttuja ym. Ja päästäis kunnon telttaretkelle. 

Kajaaniin kun päästään niin aletaankin Rukan kanssa sitten jännityksellä odottelemaan terveystarkkeja. 12.6 on Rukalle varattuna tutkituttavaks kyynärät, polvet, lonkat ja silmät. Siihen saakka toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Tarkkeja ennen meillä on myös yhdet ryhmänäyttelyt Suomussalmella 10.6, joten niitäkin innoissaan ootellaan, kun ei olla piiiitkään aikaan kehään päästy pyörimään. Viime kerran taidettiinkin olla Helsinki winnerissä. Joten siitä on jo aikaa. 

Ihanaa kesän alkua kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti