1. kesäkuuta 2013

Elämä ei aina ole reilua.

Muistakaahan rakkaat ihmiset nauttia siitä mitä teillä on just nyt. Keskittäkää energianne toisten rakastamiseen, älkääkä vihaamiseen. Iloitkaa pienistäkin asioista, älkääkä stressatko turhia. Itkekää jos itkettää, mutta muistakaa myös hymyillä ja nauraa. Jos kaikki tuntuu kaatuvan päälle ja elämä potkii, niin muistakaa, että tuskakin on vain tunne, joka menee ohi. Tehkää asioita, jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi. Älä ajattele mitä muut sinusta ajattelee, uskalla olla rohkeasti oma itsesi. Älä kuitenkaan katso vaan omaa napaasi, vaan muista läheisesi. Tosi ystävät ovat tärkeitä. Joka tapauksessa.. tee elämästäsi elämisen arvoinen ja nauti jokaikisestä hetkestä!

Yksi hyvä elämänohje, jota itse yritän noudataa ja jonka haluan jakaa teille on että; "Älä koskaan mene nukkumaan vihaisena." Kannattaa toteuttaa tämä.

Tämä kaikki teksti oli pakko tulla tänne kirjoittamaan, kun iski sellainen fiilis. Sillä elämä on taas näyttänyt karun puolensa. Miten ihmeessä asiat voi muuttua niin yllättäen? Miksi jotkut meistä lähtevät aivan liian aikaisin? Koskaan ei voi tietää milloin toista ei enää ole. Ei tunnettu erityisen hyvin, mutta aina tämmöinen koskettaa. Suuret osanotot ja valtavat voimahalit kaikille läheisille. Lepää rauhassa ♥

Large
we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti