13. kesäkuuta 2013

Tassua toisen eteen

Minun oli tarkoitus jo toukokuussa näyttää teille videokooste meidän "peruslenkistä". Eli siis sellaisesta lenkistä, mikä nyt ehkä yleisimmin poikien kanssa tehdään. Niin siis se on hieman tässä jäänny unholaan, joten nyt kun sen muistin, niin tyrkkäänpä sen tähän väliin!

Meidän peruslenkki on siis sellainen, että koirat hihnassa tallustelemme tuohon läheiselle Vähäjärvenlaavulle, jossa sitten pojat pääsee vapaaksi ja minä saan istuskella rauhassa, kun koirat koirat riekkuvat mielensä mukaan. Siellä vierähtää helposti useampikin tunti. Välillä heittelen Theddylle keppiä veteen, että se saa käydä polskimassa ja välillä temppuilaan molempien kanssa, sekä treenaillaankin siinä sivussa. Sitten kun koirista on patterit tyhjänä, niin sieltä on nopea palata kotia nokosille.Haha. Videosta on hauska huomata Kodan ja Theddyn ero. Theddy on tuommonen hyperaktiivinen apina, joka suunapäänä loikkii siellä sun täällä, kun taas Koda on tuommonen laiskahko lyllerö, joka tykkää vain nuuskutella omiaan.

Meillä todella harvoin kävellään lenkkejä pelkästään hihnassa. En edes muista milloin viimeksi oltaisiin oltu sellaisella lenkillä, että koirat ei jossakin vaiheessa olisi päässeet vapaaksi juoksemaan. Kaikki lenkkireitit valitaan aina sen mukaan, että mitä enemmän pystyy pitään poikia vapaana, niin sen parempi, koska minäkin inhoan hihnalenkkejä yhtä paljon kuin koirat. Onneksi asutaan täällä mettän keskellä, niin vapaanapitomahdollisuudet ovat laajat :)

4 kommenttia: