6. maaliskuuta 2016

Koirakamut on parhautta

Viikonloppu on pitänyt sisällään paljon heiluvia häntiä. Ollaan nimittäin poitsujen kanssa treffailtu rotukavereita niin lauantaina kuin sunnuntainakin. On ne koirakaverit vain kivoja. Onneksi niitä täältä Kajaanistakin meille on löytynyt ja vieläpä oikein hyviä sellaisia. Yhteislenkeillä viihtyy niin neli- kuin kaksijalkaisetkin. Ja aina saa tuoda kotiin umpi väsyneitä rellestäjiä, jotka tyytyväisinä tuhisevat nurkissansa loppu illan.

Kyseistä tuhinaa tässä kuuntelen parhaillaan, kun käytiin äskettäin treffaamassa ihanaa Namia, joka oli Kodan mielestä tänään turhankin ihana. Herra joutui kulkea lenkin hihnassa, koska siihen ei saanut mitään kontaktia kun tyyppi hullunkiilto silmissä jahtasi tyttöä. Namin ekoista juoksuista on kuitenkin jo aikaa, joten ihmetytti kovasti Kodan moinen vauhkoaminen. Se sekosi totaallisesti, enkä oikeastaan ole sitä noin hulluna narttuun edes aiemmin nähnyt. Tavallisesti Koda lenkkeilee narttujen kanssa nätisti, mutta tänään Nami kyllä sekotti totaallisesti tuon ukon pään. Noh, onneksi Ruka osasi olla siivosti ja otti kaiken ilon irti painikaveristaan. 

 photo _DSC9216_zps22yo5a8b.jpg photo _DSC9253_zpsqskph6as.jpg photo _DSC9371_zpscwsmpnat.jpg photo _DSC9376_zps4r83zckt.jpg photo _DSC9413_zps2nbf1osj.jpg photo _DSC9366_zps0ucrdrz0.jpg

Lauantain lenkillä seuranamme olivat ihastuttavat leidit Kuura ja Pihka. Niiden seurassa Koda onneksi oli ihan normaali itsensä, joten sai nautiskella lenkistä vapaana muiden mukana. Mikä lie ihana nuoren nartun tuoksu tuossa Namissa sitten Kodan huumasi. 

Kuura ja Pihka pitivätkin meidän pojille mukavasti jöötä ja juoksuttivat mennen tullen ja palatessa. Pojat jo välillä "silmät pyöreinä" kahtelivat hullujen akkojen villiä menoa. Noiden narttujen keskenäiset painit ovat kyllä aivan eri luokkaa, mitä meidän poikien, mutta hyvin tulee joka tapauksessa koko sakki toimeen keskenään. Ehkä se Rukakin vielä joskus Pihkan päihittää painissa!

 photo _DSC9158_zpslr6gi7qg.jpg photo _DSC9112_zpsbd3uogsk.jpg photo _DSC9200_zpsoo5mzm8u.jpg

Seuraavat koiratreffit odottavatkin jo keskiviikkoiltana!

4 kommenttia:

 1. Ihania koirakamuja! Mulla harmittaa, kun ei Töpsyn kanssa voi tuommoisiin mennä, mutta onneksi sillä on oma haareminsa. ;)

  Jotku nartut tuoksuu uroksien nenään paremmilta kuin toiset. Rella-labbis oli leikkaamattomana urosten mielestä aivan vastustamattoman tuoksuinen, sellaisetkin urokset, jotka muuten käyttäytyi narttujen seurassa asiallisesti, meni Relppiksen kanssa ihan hölmöiksi. Nyt leikattunakin se on edelleen uroksista aika ihana (ei sillä, sekin on oikein innoissaan uroksista). :'D Kai jotku koirat tuoksuu paremmilta kuin toiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii teillä löytyy melkonen lauma jo omasta takaa onneksi! ;)
   Niin. Onhan se meissä ihmisissäkin, että jotkut naiset vaan vetävät enemmän miehiä puoleensa kuin toiset :DD Tosin se ei taida tuoksusta johtua, hah.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja koirakamuja :) Voi Kodaa! Täältä yksi toinen tyttöjen perään välillä vähän liikaakin haikaileva Koda lähettää terkkuja ja tsemppejä kaimalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koda kiittelee tsempeistä :D Aina ei ole helppoa olla uros!

   Poista