7. helmikuuta 2015

Läjäpäin vastauksia

Noniin! Viimein ja vihdoin päästään näiden teidän kysymyspostauksessa esitettyjen kysymystenne kimppuun. Työt ovat pitäneet minut sen verta kiireisenä, etten ole pahemmin kerennyt vastauksia tänne latelemaan, mutta nyt kun viikonloppu on saavutettu, niin lopulta saan puserrettua tämänkin ulos. Mennäänpä siis asiaan!Kysymyksiä sateli vielä noiden videoiden kuvaamisen jälkeenkin, joten eipä jätetä niihinkään vastaamatta. 

Tekisitkö maailmanympärys matkan vai matkan Kuuhun? 
Hmm. Tätä piti oikein miettiä. Toisaalta oisko ees siistiä käydä Kuussa... no ois! Mutta toisaalta maailmanympärysmatka ei ois paha sekään. Kaiken mietinnän ja pohdinnan jälkeen päädyn kuitenkin maailmanympärysmatkaan!

Elämäsi paras päivä? 
Päivä jona mun ja poikaystäväni suhde alkoi. 

Mitä muuttaisit itsessäsi?
Luonteesta muuttaisin kiukkuherkkyyden ja ulkonäöstä ehkä hörökorvat.

Mitä et ehdottomasti muuttaisi?
Huumorintajuani ja tätä tietynlaista höpsöyttä :)

Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Poikaystävä, hyvä ruoka, herkut, rentoutuminen...

Elämäsi tärkeimmät ihmiset?
Mun koko perhe on tosi tärkeä ja poikaystävä tottakai myös.

Mistä innostus blogin pitämiseen lähti?
Olin jo tovin katsellut kun pikkusiskoni piti blogia ja siitä se innostus itsellekin sitten tarttui.

Millä kameralla kuvaat?
Sony A230 tai Canon PowerShot sx40 hs

Uskotko jumalaan?
Ei, en usko.

Mikä oli parasta vuodessa 2014?
Viime vuodessa oli paljon hyviä juttuja. Parhaita ehdottomasti muutto omaan kotiin ja valmistuminen ammattiin.

Tämänhetkinen suosikkikappaleesi?
Tällä hetkellä kuuntelen TOSI TOSI TOSI vähän musiikkia. Siis en miltei ollenkaan.. Autossa ei toimi radio, joten työmatkallakaan ei tule kuunneltua, eikä muulloin ole aikaa. En siis yhtään osaa sanoa mitään tämänhetkistä suosikkikappaletta..

Laita kuva ylä aste ikäisestä sinusta!
Siis mites sattukki... meidän koti kone sano tänään ittensä irti ja kaikki vanhat kuvat ovat nyt historiaa. Facebookista kuitenkin kaivoin tämän yhden kuvan ylä-aste ajoiltani tähän esille. 


VALAMISTA TULI! Huhhuh. Paljon kysymyksiä ja paljon vastauksia, mutta olihan tätä postausta oikein kiva toteuttaa. Toivottavasti joku teistä sai edes jotain tästä irti.

Ens viikon aikana taidan ihan hyvästikkin keretä postailemaan. Ideoitakin on jo monen moneen postaukseen. Työviikkoni ensi viikon osalta näyttää tältä: ma 9-17, ti-ke yö (18.00+08.00), to ja pe vapaa ja lauantai ja sunnuntai töitä, tosin aikoja en muista. Eli varmasti tuolloin torstaina tai perjantaina törmäillään uuteen postaukseen täällä, joten olkaahan kuulolla! Niin ja oikein hyvää loppu viikonloppua... voiko noin sanoa?! No joka tapauksessa, nauttikaa.
6 kommenttia: