31. tammikuuta 2015

Uusimmat tuotokset

Oho kappas. Se ois jo ensimmäinen kuukausi vuodesta 2015 eletty. Taas ei auta muu kuin päivitellä sitä, miten nopeasti tuo aika rientää eikä tuumaa perässä pysyä! Tuntuuko teistäkin samalta? 

Jossain joulukalenterin postauksessa taisinkin mainita, kuinka neulomisesta on tullut minulle rakas harrastus ja taisinkin silloin esitellä parit tekemäni villasukat. Nyt ajattelin jälleen esitellä, mitä heiluvat puikkoni ovat viimeisimpänä saaneet aikaan. Nimittäin on tämän ensimmäisen työviikonkin aikana kerennyt neulomaan ja viimeistelemään tekemäni lapaset. Elämäni aikana olen neulonut nyt kahdet lapaset. Ensimmäiset joskus viidennellä luokalla ala-asteella ja toiset nyt. Hyvin onnistui ja ihan kivathan niistäkin tuli, vaikka valkoinen lanka loppui kesken ja joutui tekemään vähän eriparit.

 photo _DSC2578_zps9e4a271d.jpg
 photo PicMonkeyCollage_zps1937e135.jpg photo _DSC2507_zpsa84a33e3.jpg

Lapasia ennen valmistuikin sitten nuo valkoiset "reikäiset" villasukat vai miksikä noita nyt sanoisi. Reikiähän niissä kuitenkin on. Jollain "pitsisukka" nimisellä ohjeella ne kuitenkin taisin tehdä. Varret ois saanu olla semmoset pitkät, mutta lankaa kun oli vain rajallisesti, niin jäivät sitten tuommoisiksi perus mittaisiksi. Seuraaviin villasukkiin haalinkin sitten enempi lankaa, koska haluaisin juuri sellaiset pitkävartiset! Töissä tykkään villasukkia käyttää ja nyt multa taitaakin löytyä joka työpäivälle viikossa omat sukat. Noiden tekemiseen ei vain kyllästy!

Nyt on valitettavasti kaikki langat lopussa, joten täytyykin lähteä lankakaupoille ennen kuin pääsee taas puikkoja heiluttamaan. Seuraavaksi ajattelin kyllä, että ois kiva kokeilla värkätä semmosia mattoja ja säilytyskoreja. Täytyykin perehtyä niiden tekemiseen ja hommatakin niiden tekoon värkit!

Niin ja hei, muistakaahan vielä heitellä kysymyksiä alempaan postaukseen! Vastaukset tulevat todennäköisesti videolle joskus ensiviikon aikana. 

4 kommenttia:

 1. Onpas kivoja tekeleitä, varsinkin noi sukat on tosi söpöt! :3 Ja joo, todellakin tuntuu kuin tammikuu ois vaan hujahtanut ohi, vaikka justhan se vasta alko! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii :3 Kiitos! Kiva kuulla, että muutkaan eivät tuumaa pysyä ajan perässä.

   Poista
 2. Ihanat sukat ja nuo vanttuutkin! Tosi taitava olet. :D Mie osaan kyllä tehdä sukat ja vanttuut, muttamutta... oon niin laiska, että saan ehkä vuodessa yhdet tehtyä. :'D Tälläkin hetkellä kaapin perällä on viime keväänä aloitetut vanttuut.... Ehkä äiti on vähän liian innokas neuloja (tekee joka vuosi parit uudet sukat ja vanttuut), niin sitten ei itse tarvi tehdä enää mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :)
   Haha. No mulle tästä neulomisesta on kyllä tullut oikein kiva harrastus! Puikkoja heiluttelee oikein mielellään :)

   Poista