6. tammikuuta 2015

Mikä päivä?


Tiedättekös mikä päivä tänään on? Okei joo, loppiainen, mutta mitäs muuta? Eräs syntymäpäivä... Kuka tai mikä täyttää tänään kaksi vuotta? AIVAN OIKEIN! Tänään on blogini aika juhlia 2-vuotis synttäreitään ja sen kunniaksi en ihan oikeaa kakkua viitsinyt alkaa väsäämään, mutta simssiä pelatessa kuitenkin laitoin simin värkkäämään suklaakakun blogini synttäreiden kunniaksi, aivan kuten kuvasta näkyy. Siispä... paljon onnea blogilleni!

Huimat kaksi vuotta olen siis turinoidut ja tarinoidut tänne elämästäni ja milloin mistäkin omaksi, sekä teidän rakkaiden lukijoiden iloksi. Näiden kahden antoisan bloggausvuoden aikana tästä on tullut hyvin tärkeä ja rakas harrastus. En tällä hetkellä osaisi edes kuvitella bloggaamisen lopettamista. On se sen verran iso osa elämääni. Tänne on mukava jakaa kuulumiset, ilot ja surut, sekä jakaa muitakin asioita ja ajatuksia. Teidän lukijoiden kommentteja on ihana lukea ja tahtoisinkin taas mainita muutaman ahkeran lukijani, joita tahdon kiittää aktiivisuudesta lukijana. Nämä "kunniamaininnat" saavat Varjosusi, kuten edellisvuonnakin. Mukavaa, että olet tänä kuluneena vuonnakin jaksanut piristää kommenteillasi! Kiitos myös Tanjalle, jonka ilahduttavia kommenteja löytyy lähes tulkoon joka postauksestani. Toivottavasti te ja muutkin jaksatte seurailla blogiani vielä jatkossakin!

Tämän blogini syntymäpäivän kunniaksi päätin näin lähes vuoden jälkikäteen julkaista tekemäni opinnäytetyön, jonka perään on kyselty useampaankin otteeseen, joten tässä se nyt on teidänkin luettavaksenne. Tuo versio ei taida olla ihan se viimeisin korjattu vesio, mutta ei se mitään. Täysi kolmonenhan tuosta silloin räpsähti ja hyvin tyytyväinen olin!


8 kommenttia:

 1. Onnea kaksivuotiaalle blogille! :) Ja ihanaa saada kunniamaininta, sä ootkin yksi mun lempibloggaajista, joten mielelläni kommentoin :--)

  Tosi kiva, että julkaisit tuon sun opinnäytetyön. Oli pakko lukea se yhdeltä istumalta, sen verran kiinnostava aihe :D Hyvää pohdintaa sekä tosi monipuolisesti ja joka kannalta ajateltu! Ei ihme, että kolmosen sait :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain!
   Oikein mukava kuulla, että jaksoit koko helahoidon lukea ja kiitos paljon kehuista :)

   Poista
 2. Onnea 2-vuotiaalle blogille! Voi kun itsekin olisin voinut tehdä opinnäytetyöni noin mielenkiintoisesta aiheesta. Nyt mä lähden kurkkimaan mitä olet rustaillut siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Tosiaan tuosta kyseisestä aiheesta oli varsin mielenkiintoinen värkätä opparia!

   Poista
 3. Jeee, onneaa! Ootko välillä lukenu vanhoja blogitekstejäsi?
  Ite jos menen lukemaan edes omiani, ei voi muuta ko nauraa ja kyllähän elämään on tullu paljo muutoksiakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Joo tulihan noita vanhoja postauksia lueskeltua tuossa jokunen aika sitten, kun tein postauksen koskien juuri vanhojen postausten poistelua ym. Kyllähän noista löytyy vaikka mitä, mutta hauskaksi muistoksi tahdon kaikki jättää sinne arkistoon :)

   Poista
 4. Aww voi kiitos kunniamaininnasta. X3 Täällä sun blogissa on aina niin hyvät jutut, että mielelläänhän sitä kommentoi. :D

  Onnea siis blogillesi!

  Mielenkiintoisen oloinen tuo sinun opparisi, pitää lukea se loppuun illalla kun on enemmän aikaa. :)

  VastaaPoista