3. tammikuuta 2015

Alkanut vuosi

Mites ovat vuoden 2015 ensimmäiset päivät sujuneet? Täällä meillä vuoden vaihde ja nämä ensimäiset päivät ovat sujuneet hyvin rauhallisissa tunnelmissa. Ja nimenomaa rauhallisissa tunnelmissa, koska ensin poikaystäväni alkoi potemaan hirmuista flunssaa ja sitten se tietysti siirtyi minulle. Päivät ovat siis kuluneet yskien, niistellen ja peiton alla vikisten flunssan kourissa. Että ei nyt ihan parhaalla mahdollisella tavalla saatu tätä uutta vuotta käyntiin, mutta ehkä parempaa on sitten luvassa. 

 photo PicMonkeyCollage_zps10fea1f1.jpg

Vuoden viimeistä päivää, eli uudenvuodenaattoa ei meillä juhlistettu mitenkään kummemmin. Alkuillan minä vietin kotona nakkeja syöden ja tinoja valaen. Ootteko muuten samaa mieltä siitä, että nuo yllä olevat tinat esittävät aivan selkeästi etanaa (vasemman puoleinen) ja lohikäärmettä (oikean puoleinen). Sitten siirryinkin poikaystäväni kotiin sairastupaan elokuvien pariin ja kun kello löi sen 12, niin tapamme mukaan vaihdoimme pusuja ja sitten nukkumatin luo. Oikeastaan koskaan uudenvuodenaatto ei ole ollut minulle mitenkään tärkeä ryyppyjuhla, niinkuin tosi monille se on. Juhannus on enemmän se mun juttu, jos ryyppyjuhlista puhutaan.

 photo _DSC0302_zps37e8eb91.jpg

Tosiaan sairastellessa on kulunut viime päivät, mutta onneksi on ihanat pojat, joista tarvittaessa saa kyllä mukavaa löhöily seuraa, eikä ne näytä panevan pahakseen, vaikka ulkoilua ei niin paljoa olekaan tarjolla nyt. Koda varsinkin on nyt ollut oikein tyytyväinen sohvaperuna, koska ulkosalla on ollut tosi inhottavat kelit. Märkää ja super liukasta, eli kaikkea mitä Koda inhoaa yli kaiken. Se jää siis oikein mielelläänkin mielummin sohvalle kainalooni, kun lähtisi liukastelemaan tuonne ulkosalle. Theddy nyt tunnetusti on tuommoinen "kaikki käy" -tyyppi.

 photo _DSC0306_zps71a1f35c.jpg

Näin sairastelessa tuli ahmittua tuo poikaystävältäni saatu joululahjakin hyvin nopeasti. Ville Haapasalon uusin kirja siis. Ihan mielenkiintoisia juttuja löytyi kyllä tuosta kirjasta. Harmi, että sen lukaisi niin nopeasti. Nyt sitä kaipaisi lisää luettavaa, mutta täältä kotosalta ei kyllä luettavia kirjoja löydy. Täytyypä siis katsoa jos sitä saisi itsensä raahattua kirjaston puolelle etsimään luettavaa vielä täksi tulevaksi viikoksi. Minä tosiaan siis palaan Kajaanin maisemiin vasta seuraavana viikonloppuna ja sitten se arki taas alkaa. 

Toivottavasti uusi vuosi on alkanut teillä kaikilla hyvissä tunnelmissa!

6 kommenttia:

 1. Mä en myöskään hirveästi uudestavuodesta noin niin kuin juhlana välitä. Tänä vuonna kävin vähän raketteja kuvaamassa, ja loppuillan vietin siskojeni ja siskoni poikakaverin kanssa lautapelejä pelaten :)
  Inhottavaa tuollainen sairastelu... Oikein pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän suunnitelmiin ois poikakaverin kanssa kuulunu kans vähän käyä raketteja kattomassa ja kenties kuvaamassakin kaupungilla, jos ei oltais sairaiksi tultu, mutta kuinkas kävikään. Toivottavasti tässä pian parannutaan :)

   Poista
 2. Mää keskityn vaan kuvaan raketit ja nukkumaan :D tänä vuonna ei ammuttu raketteja ja uusivuosikin meni ripulissa. Nyt alkaa helpottaa, paranemiset sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa noonih. No toivottavasti mullakin tää tauti ois jo paranemaan päin :)

   Poista
 3. Mä en ole ikinä tinaa valanut, enkä tiedä noiden tulkitsemisestakaan muuta kuin sen, että varjosta katsotaan. Mutta vasemmanpuoleisesta mulla tulee ehdottomasti mieleen "Kuolema", siis esimerkiksi Harry Potter -elokuvista tuttu hahmo (varjossa siis nään tuon korkeimman kohdan itse Kuolemana ja sen takana sitten pikkumökki ja puu). Oikeanpuolimmaisessa taasen näen koiran, mutta noh, mä nään koiran melkein kaikessa mahdollisessa eli esimerkiksi talvinen lumikökkäre voi ihan hyvin olla koira)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo :D Noitahan voi tulkita kukin vaikka miksi. Omaan silmään en saa tuota vasemman puoleista väännettyä miksikään muuksi kuin etanaksi! Netistähän noihin sitten aina löytää niitä "merkityksiä" ken niihin nyt uskookaan :)

   Poista