19. tammikuuta 2015

Ei aina niin ihana

Viimeksi kirjoittelin siitä, kuinka onnellinen sitä onkaan, kun saa omistaa tuollaisen mahtavan mamman mussukan, Kodan siis. Ja näinhän se on, mutta nyt kuitenkin Paimenlauman blogi innoitti minua bustaamaan ne Kodan varjopuolet. Kaikki ne sen pahat ja ärsyttävät tavat, jotka joskus saavat minut raivon partaalle. Oi kyllä, niitäkin Kodasta löytyy kaikkien ihanien ja hyvien puolien lisäksi. Tässäpä listattuna niistä viisi ärsyttävintä ja ällöttävintä.

 photo _DSC2476_zpsb2bc3914.jpg

1 . Tamppoonihimo
Tämä on aivan ehdottomasti kaikista ällöttävin pahe, mitä Kodalta löytyy. Se on tehnyt tätä pienestä saakka. Se rakastaa tonkia vessanroskiksia ja syödä sieltä tamppoonit. Oi nam nam. Onneksi tätä ei enää usein pääse tapahtumaan, koska pahe on tiedossa ja Kodan pääsy tamppooneille on estetty. Joskus se kuitenkin onnistuu keplottelemaan itsensä herkkuaterian luo vessanroskikseen, HYI.
Tähän paheeseen liittyen muistan, kun oltiin erään kerran tulossa näyttelyistä pois ja porukat meni johonkin kauppaan ja Koda ilmoitti autossa, että hänellä on kakkahätä. Noh, menin sitten paskattamaan tätä kaupan reunalle ja tälle tuli ongelmia toimituksensa kanssa. Huomasin, että sillähän roikkuu tamppooni perseestä, eikä se tippunut pois. Ei auttanut minun kuin laittaa kakkapussi käteen ja alkaa kiskoa tamppoonia koiran perseestä irti. Koda herkkänä poikana tottakai huusi kuin tapettava sika ja saimme kauppaan menevien ihmisten huomion. Tilanteesta selvittiin, mutta Koda ei ottanut opiksi. Vieläkin tamppoonit maistuu jos tulee tilanne päästä niillä herkuttelemaan.

2 . Pikkuhousurosvo
Tämä pahe Kodalla on myös ollut pienestä pitäen. Se rakastaa rosvota käytettyjä alushousuja aina jos moiseen tulee mahdollisuus ja nehän sitten laitetaan suuhun tottakai. Siis syödään. Jeap! Herkkullista tämäkin. Likapyykit täytyy siis visusti pitää poissa Kodan silmistä.

3. Narttujen kusien nuoleminen
Uskoisin, että tämä pahe on tuttu monelle muullekin uroksen omistajalle. Nuo hurmaavat narttujen kuset täytyy päästä nuolemaan. Sitten alkaa suu vaahdota ja leuat väpättää ja koira näyttää täydeltä sekopäältä. Ja sitähän se sitten onkin. Maalla asuttaessa tämä ei ollut paha ongelma, koska haisteltavia kusia oli paljon vähemmän. Täällä kaupungissa kusia kuitenkin riittää ja parhaimmilta kusilta tuota saa kunnolla kiskoa perässä, kun tyyppi pistää maate ja kieli pitkällä lipoo kusia. On se sitten ihana koira.

4 . Huomion kerjääminen
Yleensä Koda viihtyy sisällä rauhallisesti omissa oloissaan eikä turhaa häiritse. Joskus kuitenkin hän päättää tahtovansa huomiota ja tämä tapahtuu lähes aina silloin kun yritetään katsoa poikaystävän kanssa yhdessä jotain ohjelmaa/leffaa. Koda tulee sohvan eteen tuijottamaan. Ensin se tuijottaa nappi simmuillaan ties kuinka kauan ja vispaa häntäänsä hullun lailla. Jos huomiota ei heru niin alkaa piippaus. Se piippaa ja piippaa ja piippaa. Jos sekään ei auta niin sitten aletaan lätkiä tassulla. Jos vieläkään kukaan ei huomioi häntä, niin hän käy maahan makaamaan kyljelleen ja alkaa ”uida/kaivaa/juosta” ja samalla pitää ihme örinä ääntä. Viimeistään tällöin joku alkaa nauraa ja Koda saa huomionsa ja on tyytyväinen.

5. Tietokonepöydän alla nukkuminen
Okei tää nyt ei oo niin paha, mutta ärsyttää joskus suunnattomasti. Koda rakastaa nukkua tietokonepöydän alla, mutta vain silloin jos joku on tietokoneella. Silloin tuo röhnöfantti on todelakin edessä, kun se pistää pötkölle pöydän alle ja et pysty liikuttamaan rullatuolia, kun muuten rullaat koiran päälle ja jos sen teet niin tämä suuttuu ja mulkaisee sua hyvin vihaisesti. Silti sen on pakko tunkea tuonne pöydän alle, vaikka tietää, että saattaa tulla rullatuksi.

 photo _DSC2495_zpsd9cfaa1e.jpg

Ihanan ärsyttäviä paheita vai mitä? Noh, ei kai niiltä koiriltakaan täydellisyyttä voi vaatia. Kyllä koiralta nyt muutama raivostuttava tapa pitää löytyä. Muutenhan se ois ihan liian helppoa ja tylsää omistaa koira! Jakakaahan tekin toki omien koirienne paheita tai löytyyhän niitä huonoja tapoja varmasti muiltakin lemmikeiltä. 

18 kommenttia:

 1. Hah! :D Hauska postaus! Voisin itsekkin yehdä joskus tämmoisen postauksen.

  VastaaPoista
 2. Ahahaha näin sieluni silmin tuon tamppoonin vetämisen persauksista XDD Voi luoja! Kaikkea sitä ihminen joutuukin tekemään elämänsä aikana :'D
  Itse en omista koiraa, mutta kissa löytyy, joka pureskelee kirjaston kirjoja lunastuskuntoon, syö mm. kukkamultaa ja postikortteja. Osaa myös hännällään levittää kakkaa tapettiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D Kiva, että kissoiltakin onnistuu nuo tuhmuuksien teot!

   Poista
 3. Siis joo.. Siteet, nenäliinat, alkkarit... NAM NAM Nanan mielestä... -,- sitte paskotaan paperia tuskasesti monta minuuttia...

  Ja eikä toi tampoonin kiskomis tarina. :DDDDD

  Jostain syystä myös Nana tykkää lipsiä muiden kusta tuolta ja sitten alkaa nykiä posket ja kieli törröttää suusta.. En tiiä luuleeko tuo olevansa uros ku kuseksiiki koipi pystyssä koko ajan vai mikä on... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, aika jännä! Oon aivan kuvitellu, että kusien nuoleskelu ois ihan urosten juttu vaan :D Hassu Nana!

   Poista
 4. Ei herranjestas, oisit nähny miu ilmeen ku luin tätä :'D Kiva että postasit kans tästä aiheesta, ei siis toki haittaa ollenkaan! :)

  VastaaPoista
 5. Hahaa, niin tuttuja tilanteita. :'D Uroskoirat on sitten söpöjä! Jullen kanssa oli vähän samantapainen tilanne kuin tuo sinun tamppoonijuttu, se nimittäin oli syönyt luun ja sepä ei ollutkaan sitten matkalla sulanut, vaan takertui ikävästi persuksiin kiinni. Olipas hienoa repäistä se luu sieltä peräsuolesta irti, kun koira huusi kuin hullu. Vähän ohikulkijat katteli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan nää urokset aika ihania :D Kaikkeen näiden kanssa sitten joutuukin!

   Poista
 6. Voi hyh että, meilläkin koirilla on ällöttävä tapa kanniskella ulkona käytettyjä nenäliinoja/talouspaperia ja käytettyjä ihmisten siteitä. Tai syödä ihmisten muita jätöksiä... Mistä tuleekin sitten mieleen, että inhottaa ja ärsyttää miten paljon ihmisten heittää luontoon kaikkea roskaa! Onneksi kotona eivät tongi roskiksia, joskus noita nenäliinoja tytöillä tulee metsästettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeap. Kyllä nuo koirat osaavat aika ällöjä olla välillä :D Ois kyllä tosiaan kiva, jos ihmiset ei niin kauhiasti roskais...

   Poista
 7. Meillä myös tuo hauska huomion hakuisuus molemilla! :D Nitalla enemmän ku Fannilla xD Ja Nita tunkee ittensä TV:n eteen ihan tahallaa että mä pimahdan ja komennan sen pois omaa nurkkaan. :D Mutta ei se siihen yhteen häirintä kertaan lopu :D Tämä toistuu 5-6 x, mitä ikinä teenkin joko olen koneella tai katson elokuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Kyllä nää lappalaiset osaa huomiota hankkia!

   Poista
 8. HAHAHA nauraa räkätin varmaan vartin ääneen luettuani tuon tamppoonijutun. :D:D:D Jouduin Janillekki kertoa sen kun se ihmetteli mille nauran täällä. :D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D:D Hyvä että nauratti! Janiki varmaa tykkäs tarinasta... :D

   Poista
 9. Eikä, vähänkö hauska postaus! Voisin kyllä helposti väsätä Nanasta samanlaisen....

  VastaaPoista