17. tammikuuta 2015

On niin helppoo olla onnellinen ♫

Mihin katosi yhtäkkiä mun ihanat paukku pakkaset, jotka heti ulko-oven avattua jäädyttivät naaman ja saivat Kodan naamakarvat huurteeseen?! Tänään jouduimmekin ulkoilla vesi- ja räntäsateen seassa märässä loskassa. En tykkää, en tykkää, en tykkää, mutta minkäs teet. Toivottavasti pakkaset palaavat pian!

Koda yleensä inhoaa juuri tälläisiä kelejä. Märkää ja liukasta. Tänään se kuitenkin oli harvinaisen hyvällä tuulella, vaikka ulkona ei ollutkaan enää ihanaa pakkasta ja vettäkin satoi niskaan. Koska Kodakaan ei näyttänyt loskasta välittävän, niin enpä minäkään viitsinyt. Mentiinkin sitten koirapuistoon riekkumaan yhdessä, kun siellä ei muita ollut. 

Kylläpä se tekeekin onnelliseksi ja iloiselle mielelle, kun saa telmiä ja touhuta koiransa kanssa ja näkee, että sekin on hyvin iloinen ja onnellinen kun saa puuhailla minun kanssani kaikkea kivaa. Ei Kodaakaan näyttänyt yhtään haittaavan, että puistoilemaan ei tullut muita koiria. Hyvin me viihdyttiin kahdestaankin ja keksittiin tekemistä. Leikittiin ja vähän temppuiltiinkin. Siinä samassa minä lähes herkistyin, kun rupesin miettimään, että miten onnellinen sitä onkaan, kun on saanut noin mahtavan koiran rinnalle! Kodan kanssa on helppo olla onnellinen.

 photo _DSC2435_zps8d16611b.jpg photo _DSC2452_zpsc67ad594.jpg

6 kommenttia:

 1. Just tänään pitkällä ja rauhallisella iltalenkillä Nanan kanssa mietin samaa! Että on se oma koira vaan rakas <3 Ollaan iloisia jokaisesta päivästä meidän koirien kanssa, liian helposti sitä alkaa ottaa itsestäänselvyytenä tärkeitä juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) On se ihanaa, että saa jakaa iloja ja suruja noiden turrikoiden kanssa :3

   Poista
 2. Hieno blogi ja upea koira! :) Minulla myös lapinkoiria 2 kpl ja tyttöjä molemmat. Toinen 8kk ja toinen 6vuotta. Käyhän kurkkaamassa, jos lukemasi miellytti liity lukijoihin :) http://lotssoffunwhitfanni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Käynpäs heti kurkkaamassa teidänkin blogia -->

   Poista
 3. Koirat (ja muutkin lemmikit tietysti) on kyllä iso ilo elämässä. Ihanaa kun on joku joka ei arvostele ja ilahtuu aina nähdessän sinut. :)

  VastaaPoista