18. huhtikuuta 2015

Jokainen terve päivä on hyvä päivä

Ette uskokaan miten alkoi tympiä tuossa ke-to yönä, kun muhun iski kuin salama kirkkaalta taivaalta armoton oksennustauti. Juuri kun olin selvinnyt edellisestä taudista, siitä influenssasta, niin nyt sitten alettiin oksentamaan oikein urakalla ja kuume nousi yli 39 asteen ja päätä särki niin kovaa, ettei oikeasti ole ikään särkeny. No itkuhan siinä tottakai pääsi. Miten mä voin olla taas sairaana?!

Toisaalta ihan ymmärrettävää. Oon töissä päiväkodissa ja meillä on sieltä ollu lapset nyt tosi paljon oksennustaudissa ja itseasiassa just ne mun omahoidettavatkin sairasti oksennustaudin ja niiden kanssa nyt pari päivää vietin hyvin tiiviisti, joten ihmekös tuo jos tarttuu, mutta tympii kyllä. Onneksi tässä aletaan nyt taas olemaan voiton puolella. Tänään on ruoka pysynyt sisällä, mutta maha kyllä pitää ihan omaa elämäänsä vielä. 

En sitten tiedä miten tässä pitäisi lähteä vastustuskykyä parantamaan. Ei ois kiva kuitenkaan aina sairastaa kaikkia tauteja mitä on vähänkään liikkeellä. Täytyykö tässä alkaa jotain actimeliä syömään ja mitähän muuta sitä keksis?! Vitamiinejä yritän muistaa syödä päivittäin. Tällä hetkellä mulla on semmosia monivitamiini poretabletteja ja d-vitamiineja. Pitäiskö olla jotain muitakin vielä? Liikun säännöllisesti ja nukun hyvin. Hedelmiä ja marjoja tykkään popsia, mutta ruokavalio taitais kaivata kyllä enempi kasviksia. Siinä täytyykin alkaa nyt tsemppaamaan. Kalaakin voisi syödä useammin. Ehkä mä alotan nyt oikein kunnolla vastustuskyvyn kohentamisen!

Mutta niin, ne kengät! Lupasin tulla esittelemään teille mun uudet rakkaus popot, joilla kelpaa kyllä kipitellä tuolla lenkkipoluilla. Aluksihan mä tilasin Salomonilta eräät kengät, jotka eivät kuitenkaan sitten olleet sopivan kokoiset ja ne lähtivät palautukseen. Noh, Prismasta löytyi sitten vähän samankaltaiset Salomonin kenkulit ja sieltä sitten miesten koista löytyi vihdoin omaankin kaviooni sopivat töppöset. Nämä ihanuudet ovat siis Salomonin Speedcross 3 GTX mallia.

Nämäthän on tehty maastojuoksua varten, mutta ajavat asiansa ihan kävellessäkin. Tosi tukevat ja napakat, sekä vettä hylkivät. Näissä on kaikkea mitä minä kengiltä tarvitsen. Niin ja tämmöset pikanauhat oli mulle ihan uus juttu. Kuinka siistiä! Tulee ihan mieleen ne "sairaan nopee ja värikäs" -nauhat sieltä jostain lapsuudesta. Tosi kätevät ja näppärät varsinkin mulle, kun mä onnistun aina normaalit kengännauhat solmimaan miljoonalle umpisolmulle. Nyt ei ole sitäkään ongelmaa enää, kiitos Salomon!

Ensimmäinen lenkkimme yhdessä Salomonien kanssa ei toki sujunut aivan täydellisesti. Sillä tottakai uudet kengät hakivat muotoa jalassa ja hiersivät mulle aivan jäätävän rakon kantapäähän. Siinä ei sitten pariin päivään ollutkaan mitään asiaa laittaa noita kenkiä jalkaan, mutta nyt on onneksi rakko poissa ja voidaan jatkaa yhteisten kilometrien kerryttämistä. Oikein passeli ostokselta vaikuttavat nämä kengät kyllä. Toivottavasi vielä kestäisivät käytössä pitkään, minulla kun on tapana kuluttaa kengät loppuun ihan jo puolessa vuodessa. 

Instagram media kurttuh - Uudet popot, kelpaa kipitellä! #Salomon #aamulenkki #finnishlapphund #suomenlapinkoira  

Ps. Ihmiset hyvät, arvostakaa ja iloitkaa oikeasti niistä päivistä jolloin saatte olla terveinä, eikä mihinkään paikkaan satu!

4 kommenttia:

 1. Itse olen ollut nyt kaks viikkoa jo sairaslomalla, koska nivelsiteet repes lenkillä. Vielä pitäis viikko ainakin kotona maata, katotaan jos sillonkaan pääsen töihin.. Mua alkaa nää kepit jo hieman ottaa päähän, kun aina ne on tiellä ja mihinkään ei voi lähtee ilman niitä. Kauppareissukin on niin vaikeeks tehty näitten kanssa, onneks ei sentään yksin tarvi käydä! Se vasta oiskin vaikeeta, tuskin ees onnistuis :D Mut hei paranemisia siihen suuntaan, toivottavasti et enää sairastu kolmatta kertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AUTS !! x( Pikaisia paranemisia sulle myös... Ei kiva yhtään tuo sunkaan tilanne!

   Poista
 2. Voi, ostin myös joululahjaksi itselleni vastaavat Salomonit ja ne on kyllä niin ihanat <3 Ja ainakin vielä on kestäneet hyvin asfaltilla lenkkeilyä ja agilityn yms liikkumisten lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa noniin! Toivottavasti osoittautuvat munkin käyttöön kestäviksi kengiksi :)

   Poista