30. huhtikuuta 2015

Lumista vappua!

Vappuaattoon sai ainakin täällä meillä herätä hyvin lumisiin tunnelmiin. Koda ainakin tykkää jos kukaan muu ei! Se on vedellyt ulkona melkoisia ralleja ihan mielissään. Aamulenkillä sen ilme oli  ihan, että "JEE! LUMI TULI TAKAISIN. KATO KATO! KUINKA KIVAA, JEE!" Enkä minäkään viitsi valittaa. Tänään oli aivan ihana ilma lähteä vappuaaton retkelle lammen rannalle! Samalla käytiin jo vähän kurkkimassa erään asunnon, jota mennään tarkemmin sitten sunnuntai-iltana katsomaan, niin sen sijaintia ja ympäristöä. Toivottavasti itse asunto ois yhtä kiva, kuin sen sijainti! Jännittää kovasti.

Mulla on siis tänään ollut vapaapäivä, mutta huomisen ja viikonlopun vietänkin sitten ahkerana töissä. Tänään kuitenkin herkutellaan tippaleivillä ja simalla oikein olan takaa! Nauttikaahan tekin vapusta, oli se sitten luminen tai ei. 

 photo _DSC3117_zpsfvpxnjlz.jpg photo _DSC3163_zpsn26ll3n8.jpg photo _DSC3089_zpstx9bez1d.jpg

8 kommenttia:

 1. Oho, siellähän on tullut ihan reippaasti lunta! Tänne ei oo tullut vaikka säätiedotus sellaista vähän lupailikin, ja mun puolesta saa jättää tulemattakin :-D Olis lauantaille tiedossa muutamien satojen kilometrien reissu, ja mieluummin ajaisin sen ihan kuivaa tietä pitkin :-) Mutta niin, hauskaa vappua sinne! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan lunta tänne tupsahti ja nyt viikonlopulle lupaillut lisää lumi/räntä sadetta. Ei se kesä taida ihan vielä tullakkaan... :C

   Poista
 2. Täälläkin satoi eilen jotain räntäkammotusta mutta onneksi tänään on jo parempi sää.

  Toivottavasti asunto on kiva myös sisältä. :)

  Me käytiin kattomassa kivaa rivaria ja oltiin poikkiksen kaa innoissamme mutta tietenkin meidän tuurilla ne oliki sitte sellasia asuntoja jotka puretaan 1-3 vuoden sisään joten anti olla.. -,- :D Harmi kun se ois ollu kiva ja näin ku täällä on halvahkot rivarit kiven alla.. :L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosiaan ei oo helppoo löytää semmosta täydellistä asuntoa. Aina jokin mättää... :S

   Poista
 3. Hui! Täällä on aurinko paistanut jo monta päivää putkeen ja sama sää vaan jatkuu. :D

  VastaaPoista
 4. Kuulun aamulla tuosta säästä, että jossain oli kivasti lunta satanut... Täällä on paistanut aurinko koko päivän ja ollut lämmintä :) Koda varmasti tykkäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, Koda ei kyllä yhtään pistänyt lumen tuloa pahakseen ;D

   Poista