6. toukokuuta 2015

KaksikymppinenNäin se jo tupsahti ihana toukokuukin ja saapui minun syntymäpäivät. Happy birthday to me! Tänään tämä ikämittarini pyörähti lukemaan 20. Hui. Olen kakskymppinen! Tuo näyttää ja tuntuu niin isolta luvulta, kun on jo niin pitkään tottunut niihin ykkösillä alkaviin, mutta eiköhän tähän uuteen lukuunkin totu aikanaan.

En ehkä ihan ois osannu kuvitella, että jo tämän ikäisenä elän tätä ns. "tavallisen tylsää aikuisten elämää". Eli asun oman kullan kanssa ja käyn töissä ja hoidan kotia ja siinäpä se lyhykäisyydessään, tämä perus muotti. Lapsethan tästä enää puuttuisivat, mutta niitä ei kyllä ole suunnitelmissa nyt eikä myöhemminkään. Tuntuu välillä aika kamalaltakin ajatukselta, että tätä se tulee olemaan seuraavatkin vuosikymmenet. Mutta toisaalta, mitäpä muutakaan se olisi, eikä tässä mitään vikaa ole. Ihanaa tavallista arkea, jossa pitää osata nauttia niistä pienistäkin asioista. Ennen sitä aina jotenkin ajatteli, ettei haluaisi juuttua tähän tavalliseen oravanpyörään, mutta mitäpä muitakaan vaihtoehtoja sitä olisi. Tai olisihan niitä kai, mutta mutta... tätä aihetta kun alkoi nyt toden teolla pyörittelemään päässä niin tulin siihen tulokseen, että ei omaa elämäänsä kannata alkaa tällä tavoin miettimään ja luokittelemaan sitä esimerkiksi juuri "tavalliseen aikuisten elämään" tai "perus opiskelija elämään" ja mitä näitä nyt on. Jokaisen tulisi kuitenkin elää elämäänsä juuri niinkuin parhaaksi näkee, oli se sitten tätä perus oravanpyörää tai jotain muuta. Päivä kerrallaan ja pyritään siihen, että ollaan onnellisia! Mielestäni se on tärkeintä.

Tähän aiheeseen liittyen täytyy jakaa tämä DNA:n mainos, jonka jokainen vähääkään telkkaria katsova on varmasti nähnyt, mutta minä kyllä tykkään tästä mainoksesta jostain syystä todella paljon. Minussa se ainakin herättää paljon ajatuksia. Toisaalta oon kyllä nähny ton jo niin monen monta kertaa, että pikku hiljaa alkaa tämäkin mainos ärsyttää, kuten mainokset nyt yleensäkin. Jaan sen silti tähän.Tosiaan mun synttäripävä on tänään ja miten aijon sitä juhlistaa? Tämän synttärisankarin aamu alkoi sillä, että rakas toi aamukahvit sänkyyn ja käytti Kodan aamulenkillä, että sai prinsessa pötkötellä kaikessa rauhassa sängyssä. Ihana aamu. Tarkoituksena olisi vielä tänään käydä vähän shoppailemassa ja jossain ulkona syömässä. Illalla sitten herkuttelua ja kenties leffaa. Kiva päivä siis tiedossa, joten suljenpas nyt tämän tietokoneen ja lähden nauttimaan tästä synttäripäivästä ja vapaapäivästä, kun tuo aurinkokin näyttäisi välillä ainakin pilkahtelevan pilvien takaa.

Ps. Tänä iltana tulee tieto, että saadaanko me sitä rivarikämppää mitä käytiin viime sunnuntaina katsomassa. Ainakin 8 muutakin pariskuntaa oli asunnosta kiinnostunut, joten pitäkäähän te kaikki peukut pystyssä meille!

11 kommenttia:

 1. Hirmuisan suuret onnittelut! Kuulostaa mukavalta päivältä, pidä kivaa :) Ja hei toivotaan parasta siitä rivarikämpästä :)

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea parikymppiselle! :-) Jostain syystä oon luullut sua pari vuotta vanhemmaksi, en tiedä mistä oon sen saanut päähäni :-D Mut kuitenkin, tsemppiä tuon asunnon kans, sehän ois just passeli synttärilahja! :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea vielä tätäkin kautta! Mulla iski kyllä hirveä kriisi kun 20 täytin ja edelleen mua ahdistaa kun nuorimmat kaverit tulevat kauhistelemaan kuinka voin olla jo 20?! :D Toivottavasti sun ei tarvi kriiseillä niin paljon :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) On se tosiaan hassu ajatella, että mekin jo parikymppisiä... Tuntuu, että kokoajan tää aika vaan menee nopiampaa ja nopiampaa. Kohta me päivitellään jo sitä kun ollaan ikäloppuja kolmekymppisiä :DD

   Poista
  2. Älä ees puhu.... alkaa jo nyt varmaan kolmenkympin kriisi :DDD

   Poista
 4. Oikein paljon onnea! :) Mulla oli myös 20-vuotiaana pienoinen kriisi, ekanakin siitä syystä etten silloin vielä asunut omillani ja "kaikki muut" asui jo. :D Nyt kun täyttää 23 niin vasta sitä alkaa kriiseilemään. Haluaisin jo oman talon, pitempiaikaisen työpaikan ja lapsiakin mielellään.

  Mie tykkään tuosta mainoksesta myös! Poikaystävän (kuinka pitkään poikaystävä voi olla poikaystävä ennen kuin muuttuu avomieheksi tai vastaavaksi? ;)) mielestä se on ahdistava, mutta minusta se on ihana. Tavallinen elämä on vaan niin mukavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tosiaan, ihan niinkuin totesit, tavallinen elämäkin kaikessa yksinkertaisuudessaan on mukavaa!

   Poista
 5. Paljon onnea parikymppiselle näin myöhässä! Itsekin poden jotakin kahdenkympin ikäkriisiä, sillä elämästä on tullut tavallisen tylsää. On töitä, poikaystävä, opiskelupaikka . Viikonloppuisin jää ennemmin sohvalle kuin lähtee baariin. Tottakai tulevaisuus pelottaa, kun ei ole korkeekoulupaikkaa eikä omaa asuntoa. Meillä myös etäsuhde tuo omat mausteensa elämään. Omalla tavalla koen, et on ihan hyvä juttu, kun elämä on tasoittunut ja korvien väliinkin on ehkä jotain tullut lisää! :)

  Tosi kiva blogi sulla!:)

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihan totta turiset. Onhan tämä tavallinen, nuoruuden menoista tasoittunut "aikuisten elämä" ihanaakin :)

   Poista