28. toukokuuta 2015

Mitä kesällä?

Kuten tiedetään, niin Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen, joten sen jokainen päivä täytyy nauttia kuin se olisi viimeinen. Siksipä ei ole yhtään hullumpi ajatus tehdä näitä kesän must do -listoja, joista sitten löytyy kaikki puuhastelut, joita tahtoisi kesän aikana ehtiä tehdä ja kokea. Viime kesänä mun listalta löytyi huimat 50 eri kohtaa, joista suurimman osan myös toteutin. Tällä kertaa en uskalla ihan noin montaa eri juttua kirjata ylös, ihan jo sen takia, että mulla on kesän aikana vain yksi vaivainen lomaviikko ja muuten oonkin sitten töissä, tai toki sillon tällön niitä vapaapäiviäkin löytyy, mutta siis kuitenkin olen suurimman osan ajasta töissä. Toivottavasti sitä silti ehtii nauttia kesästä. Tänä kesänä tahtoisin nimittäin toteuttaa ainakin seuraavat asiat:

1. Herkutella mansikoilla
2. Viettää ihana juhannus Kalajoella 
3. Käydä Kainuun musiikkijuhlilla
4. Uiskennella tottakai
5. Loikoilla riippumatossa
6. Paistatella päivää kaikessa rauhassa
7. Grillailla
8. Lenkkeillä aamuauringon noustessa
9. Valokuvata kaunista Suomen kesää
10. Edes yksi vaellusreissu
11. Naatiskella terassilla parin huurteisen kera
12. Pelailla kesäpihapelejä ulkosalla
13. Pikinik
14. Käydä torikahvilla
15. Jumputtaa hyvää kesämusaa
16. Käyttää kesämekkoa

Jospa nämä kaikki kuusitoista kohtaa pääsisivät toteutukseen tänä kesänä. Sitten olisi kesä jo aika mallillaan! Tuo viimeinenkin kohta on kyllä pakko koittaa toteuttaa. Kuten ehkä tiedätte, niin en ole koskaan ollut mikään mekkotyttö, joten en edes omista yhden yhtä kesämekkoa, mutta jotenkin nyt on herännyt mielenkiinto kyseisiä riepuja kohtaan, joten ehkäpä se tänä kesänä joku kiva kesätanttu eksyy minunkin päälleni. Saa nähdä! Minkälaisilla kokemuksilla te olette ajatelleet kesänne täyttää? 
 photo PicMonkey Collage_zps4zzuav6w.jpg

8 kommenttia:

 1. Itse odotan eniten ruissia ja mökkeilyä! Mökkeily kesällä on vaan niin ihanaa ja rentouttavaa, en keksi parempaa :3 Töitä pitäisi kans kovasti tehdä koko kesä, jipii.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkeily on kyllä ihanaa! Harmi ettei meillä ole mökkiä :( Tai meidän mummulla ja pappalla kyllä on mökki, joka on ihan tuolla kotikodin lähellä, mutta aika harvoin siellä tulee käytyä.

   Poista
 2. Ehdottomasti joku pieni vaellus-/retkeilyreissu loppukesästä, lisäksi haluaisin nauttia mökkeilystä edes yhden pidennetyn viikonlopun verran, uida ja syödä jäätelöä, ainakin kerran pitää myös ostaa jäätelökioskilta jäätelöä. Toivon, että jonain iltana viitsin valvoa niin pitkään, että saan ilta-/yöauringosta kuvia. :) Kesälomaa ei varsinaisesti ole, joten vähän on tämmöinen kesä taas... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäätelökiskoilla jätski on nykyään ihan sika kallista! Ei sitä tohi kyllä kesässä useata kertaa käydä... Harmi vaan :(

   Poista
 3. Oh wow! Rakastan sun ulkoasua, aivan ihana!!! <3

  http://njomzasfashiondiary.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi kiitos paljon! Itsekin olen kyllä tähän ihan tykästynyt :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Toivottavasti kesän aikana ehtii kaikki tai ainakin mahdollisimman moni toteutua :)

   Poista