29. kesäkuuta 2015

Hieho kesälaitumilla

Parhaillaan nautin mun viikon mittaisesta kesälomastani, josta yritän ottaa kaiken ilon irti. Parhaiten se kyllä onnistuu olemalla vaan ihan rennosti, eikä stressaamalla sitä, miten loma kuuluisi nyt viettää. Okei, myönnän, että ennen lomaa teki mieli teettää joku hirmuinen aikataulu ihan minuutilleen, että tämän lyhkäisen loman aikana saisi tehtyä kaikkea mitä lomalla nyt "kuuluukin" tehdä, mutta päätinkin sitten unohtaa moiset ja ottaa ihan rennosti, ja se on onnistunut oikeastaan tosi hyvin! Tai no joo, täytyy kyllä todeta, että tämä alla oleva Fok_it osuu ihan naulan kantaan. Uskon, että moni muukin pystyy samaistumaan tähän, vai kuinka?

Fok_it
Saa nähä miten räjähtänyt pikku pää mulla on sunnuntaina, kun loma loppuu aivan liian nopeasti ja työn touhuun pitää raahautua taas maanantaina. OKEI OKEI! Ei missään nimessä ajatella sitä nyt... Menee ihan kylmät väreet ja nousee pala kurkkuun. Nyt täytyy vain nauttia näistä muutamasta hassusta lomapäivästä täysin rinnoin.

Oonhan mä kyllä jo nyt kerennyt puuhastelemaan kaikkea kivaa. Perjantaina töiden jälkeen lähin ajelemaan tänne kotikotiin ja heti perjantai-iltana päästettiin pedot irti rakkaiden tyttöjen kanssa ja tanssittiin ittemme kipeiksi, mikä voiskaan olla sen mukavampaa? Lauantai-ilta hurahti Mustakari in memories -tapahtumassa, Hauli Brossia, Arttu Wiskaria, Yötä ja Stratovariusta kuunnellen ja samalla toimitin kuskin virkaa porukoille. Sunnuntaina sitten nukuttiinkin suurimmaksi osaksi univelkoja pois parilta aijemmalta päivältä ja maanantaina, eli tänään ollaan siskon kanssa vietetty mukavaa päivää shoppailen, herkutellen ja päivän kohokohtana käytiin heittämässä talviturkkimme mereen, viimein ja vihdoin!

Mun toukokuun lopulla teettämä kesän must do -listakin näyttää jo hyvältä. Siitä 11/16 on jo suoritettu ja loppuviikosta saan vetää taas yhden "tehtävän" ylitse, nimittäin keskiviikkona tai viimeistään torstaina ajellaan siskoni kanssa Kajaaniin ja sielläpä pärähtääkin käyntiin Kainuun musiikkijuhlat, joihin on tarkoitus lähteä kreisi bailaamaan. Toivottavasti sattuis mukavat kelit, nimittäin en malta odottaa Jari Sillanpäätä, Haloo Helsinkiä, Popedaa, Robinia, Elastista ja muita. Woppaa!

Mulla on tällä hetkellä ihan semmonen fiilis, että sen voisi kiteyttää täydellisesti näihin sanoihin: "Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa."

 photo muokattu_zpsqfk2x7jp.jpg photo muokattu1_zpsqgljg1od.jpg photo muokattu2_zps7ehwlfir.jpg

Toivottavasti kaikkien teidän rakkaiden lukijoidenkin kesään kuuluu pelkkää hyvää ja paljon aurinkoa!

4 kommenttia:

 1. Täällä yksi "en voi mennä keikoille koska muuten syön hevosen kanssa kuivaheinää koko ensi talven, kun muutto ja kaikki" -lukija sekä ikuinen Jari Sillanpää & Yö -fani tuskastelee (jälleen) keikatonta kesää! :---------( Muista kreisibailata meidän pihienkin puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan! Onneksi itse oon saanut raataa koko kevään töissä, että on nyt mahdollisuus kiertää useammatkin festarit ja keikat :) Mutta joo, lupaan kreisibailata sinunkin puolestasi :D

   Poista
 2. Ihania kesäfiiliskuvia. :)

  Hyvää lomaa siulle! :)

  VastaaPoista