26. marraskuuta 2015

Rotukavereita

Kyllä se vaan saa aina hymyn huulille, kun näkee miten oma koira nauttii ja touhaa toisten koirien seurassa ja mikä parasta, niin ihan rotukavereiden seurassa. Onhan se lapinkoirilla keskenään kaikista parhaimmat leikit ja temmellykset. Onneksi näitä kivoja rotukavereita löytyy täältä Kajaanistakin meille. 

Vielä viikonloppuna kun oli nämä ihanat kunnon talvikelit, niin vietiin neljä lappalaista pitkälle metsälenkille. Voi sitä ilon määrää, kun saivat olla ihan elementissään ja rämpiä yhdessä hangessa. Rukakin pysyi jo ihan kivasti isompien perässä. Nyt nuo kauniit talvimaiset ovat muisto vain, kiitos vesisateiden.

 photo _DSC7491_zpsb9yeavyf.jpg photo _DSC7459_zps0foelmzx.jpg photo _DSC7422_zpsypk5gatl.jpg photo _DSC7388_zps9p5dgdsv.jpg photo _DSC7477_zpsxcsqpfdu.jpg

Eilen vierailtiinkin sitten Rukan kanssa ihan uudessa paikassa ja päästiin tutustumaan ihan uusin lapinkoiriin ja ihmisiin Kennel Kolme Veetä luona. Siellä Ruka pääsi painimaan parin muunkin lappalaispennun kanssa ja voi sitä riemua. Kakarat tulivat keskenään tosi kivasti juttuun ja varmasti tullaan treffailemaan jatkossakin. 

 photo _DSC7635_zpsuq8k3olb.jpg photo _DSC7664_zpsxwj8mw6o.jpg photo _DSC7574_zpsfzagbzop.jpg photo _DSC7586_zps6raptnxn.jpg

Saa nähdä miten meidän tänä iltana käy Rukan kanssa, kun suuntaamme ensimmäistä kertaa pentukouluun ja Rukan tulisi siellä keskittyä vähän johonkin muuhunkin kuin toisten kakrujen kanssa painimiseen. Noh, taskut täyteen makkaraa ja lempparilelut mukaan niin josko sitä sais yhteyden tuohon villipetoon sielläkin. Pitäkää meille peukkuja!

2 kommenttia:

 1. Pidetään peukkuja! Eiköhän tuostakin ronkelista saada totteleva mallipoju! :) Ronkeleista puheenollen, nyt on leikit kohdallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peukuista. Liekkö olleet avuksi kun Ruka käyttäytyi aivan loistavasti koko tunnin :) Innolla odotellaan seuraavaa kertaa!

   Poista