22. toukokuuta 2016

Iloa roppakaupalla

 photo _DSC0194_zpslmcfxhfi.jpg   photo _DSC0215_zpsqbxiofjz.jpg  photo _DSC0231_zpsdfdp3vxs.jpg  photo _DSC0085_zpsczrh5tny.jpg  photo _DSC0075_zpsl2fwcq61.jpg  photo _DSC0025_zps9j2kqo8l.jpg

Onpas ollut ihana viikonloppu. Pikkusiskoni tuli tänne Kajaaniin minua piristämään ja piristystä kyllä kaipasinkin, koska koko viikon oon sairastanut kuume ja flunssa tautia. Ukko on ollut koko viikon Ruotsissa reissussa, joten ihan yksikseni oon saanut yskiskellä sängyn pohjalla ja tappotaudista huolimatta hoitaa koirat ja itteni. Voin kyllä sanoa, että välillä oli oikeasti tuskaa, mutta onneksi se on nyt ohi. Siispä suuri ilo oli kun tänne sairastupaan saatiin ihana vieras. Koiratkin olivat ratketa riemusta, kun haettiin sisko bussiasemalta. 

Siskoni siis tuli perjantai-iltana, jolloin olin vielä ihan semi kipiä, joten köllöteltiin vaan sohvalla elokuvaa katsellen ja paskaa jauhaen. Onneksi seuraavana aamuna oloni oli jo melkolailla hyvä, mitä nyt vielä räkäisyyttä ja yskää. Päästiin kuitenkin erämessuille pörräämään ja siellä viihdyttiinkin oikein hyvin. Hauskaa oli, rahaa paloi ja kaikenlaisia maistiaisia tuli maisteltua ja koirillekin kotiin tuotua. Matkaan messuilta tarttui tulevaa vaellusta varten kunnon hanskat ja ukolle parempi takki. Lisäksi kotiin kantautui lintukirja. Ei ihan mikään perus lintukirja, vaan kirja jossa on 150 pohjolan lintua kuvine, tietoineen ja äänineen (eli ne äänet siis kuuluu siitä kirjasta). Siis aivan huippu paketti, jonka avulla aletaan nyt innoissaan tunnistamaan lisää lintuja. Messut olivat kaikenkaikkiaan oikein kivat.

Lauantain ratoksi kävimme myös shoppailemassa vaatteita ja haalimassa roppa kaupalla mässyä päivän jäkismatsia varten. Kotona pelin katsomisen lisäksi pyöräytettiin ittellemme pizzaa ja ilta pelailtiin yatzia. Sunnuntaina heiluttiinkin kameran kanssa ulkona piiiiiitkään, muokkailtiin kuvia ja pelailtiin lautapelejä. Kunnon laatuaikaa siskosten kesken, kunnes tuli aika viedä toinen takaisin bussin kyytiin kotia kohti. Mutta siis oikein antoisa ja hauska viikonloppu tuli yhdessä vietettyä. Tämmöisiä viikonloppuja kaipaisi enemmänkin. Onneksi mulla on noin ihana sisko olemassa!

Ei onneksi tarvinut yksin jäädä pitkäksi aikaa, kun nyt sain ukonkin reissusta kotiin. Ihanan paljon tuliaisia hän toi, joten hyvillä mielin voi päästää ukon toistekin reissuun. Tämä viereisen kuvan Kindertyyppi tuskin pystyy pitämään sisällään kovin kauaa noita 7 kindermunaansa. Okei, niitä on enää 6, kun yhden jo tuhosin. Niin hyvää, että saa nähä kauanko mieleni maltan ennenkuin rohmuan toisen. Onneksi tuliaisten joukossa oli vielä paljon lisää suklaata. Voi miten paljon rakastankaan tuliaisia, haha. 

Tämä ilta sujuukin leppoisasti saunoen ja finaalipeliä jännittäen. Ja noita kaikkia herkkuja suuhun tunkien. Tuntuu kyllä, että on mennyt hyvin viikonloppu hyvin talteen ja loistomielin kohti huomista ja alkavaa viikkoa. Töitä pitääkin pakertaa enää vain ens viikko ja sitten koittaakin viikon loma, siispä kenties sekin vaikuttaa jo hyvään mieleeni nyt. Toivottavasti teillä lukijoillakin on tänään hyvä fiilis ja voimia aloittaa uusi viikko. Toivotaan paljon aurinkoa ja lämpöä. 

Ja nyt illaksi peukut pystyyn Suomen leijonille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti