3. toukokuuta 2016

Toukokuussa taas

Joutuu kyllä nyt vähän päivitellä tätä ajan kulumisen nopeutta. Huhhui. Ihan hiki tulee ku perässä yrittää pysyä. Päivät menee silmänräpäyksessä ja viikot, kuukaudet ja vuodetkin vierii turhan nopiaa. Perjantaina eli 6.5 mulla pyörähtää ikämittari taas etiäpäin ja sitten on lukema jo 21. Vastahan sitä täytti huimat 16?! No ei se auta kun juhlistaa näitä 21 vuotta nyt. Helatorstaina pidetään pientä kekkeriä poikaystävän kanssa kaksistaan ja sitten perjantaina töiden jälkeen ajellaankin sitten kotikotiin jatkamaan synttäreiden juhlintaa. Ja tänään piti jo vähän alottaa synttäriherkuilla herkuttelu, mutta eikö ne kuninkaallisetkin juhlista syntympäiviä ihan viikko tolkulla, niin pitäähän sitä itekki!

Vappukin se oli ja meni. Hyvin tuli sekin juhlittua ja ihanaa oli kun lämpöä riitti jopa 18asteeseen saakka. Ihanaa tämä kevät, lämpöä ja juhlimista. Kyllä maistuu pitkän talven jälkeen tämä tämmönen meno ja meininki. Jospa sitä kuitenkin tämän synttärikekkeriviikon jälkeen odottelis sitä juhannusta sitten seuraavaksi juhlinnan aiheeksi.

Meidän hymypoika Rukakin se on jo 9kk vanaha. Noin kuukausi sitten alkoi pissaileen ulos enemmän lenkkien aikana, eli merkkailemaan ja vihdoin ei tarvinut enää tehdä öiden/työpäivien aikana pissoja sisälle. Se tunne kun olit tähän asti siivonnu lähes tulkoon joka ikinen päivä vähintään yhet pissit lattialta ja sitten kun hokaat, että pissoja ei enää tule sisälle. Ah, ihanaa kun voi tulla töistä kotiin eikä tarvitse heti ekana ruveta siivoamaan tai kun heräät aamulla, niin ei tarvi varata aikaa pissan siivoukselle. Vihdoin ja viimein. Tätä onkin ootettu hartaasti.

Mutta tosiaan täällä nautitaan lämpimästä keväästä täysin rinnoin ja toivottavasti myös siellä!

4 kommenttia:

 1. Joo, siis mä en tajua mihin tuo aika oikein menee! :-D Justhan vasta oli uusivuosi, ja nyt enää alle kuukausi kesäkuuhun! Ei voi ymmärtää :-D Mutta paljon onnea ja mahtavaa synttäriä jo näin etukäteen :-)

  VastaaPoista
 2. APUA mikä sylivauva!! <3 Ja tosiaan hyvä pien kun alkaa jo oppimaan, mä muistan itse kuinka syvältä oli korjata pissoja pois, kun äiti opetti meidän koiran pissaamaan sellaiselle taitettavalle tarjottimelle jos oli hätä :D Ja tosiaan, niin se aika vaan menee, mäkin ihmettelin eilen miten parempi puolisko on muka JO 24! Ihan hullua! Muttamutaa, suuret onnittelut ja karvaiset kaverit muistavat synttärisankaria pusuilla :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sylivauva tosiaan. Pikkupennusta saakka viihtynyt sylissä ja kainalossa <3 Täälläkin tuo parempi puolisko hätäilee jo 24 vuoden ikäänsä :D Mutta kiitos kaunis onnitteluista!

   Poista