19. toukokuuta 2016

Mitä kesällä?

Mun työkuviot ovat nyt selvillä, joten oon voinut ruveta lyömään lukkoon tämän kesän suunnitelmia. Nimittäin olen tällä hetkellä töissä sopimukseni loppuun saakka eli 30.6 asti. Pidän lomaa 30.5-3.6, sekä juhannuksena 23-26.6. Sitten heinäkuun olenkin työttömänä, mutta 1.8 alkaakin taas työt ja tällä kertaa onkin sitten vakipaikka, eli enää ei tartte töitä miettiä. Mahtavaa.

Siispä mun tulevaan kesään kuuluu nyt paljon vapaata, joista täytyy nauttia täysin siemauksin. Toivottavasti säät sallisivat ja saisin elettyä upean kesän 2016. Suunnitelmia minulla on ainakin seuraavanlaisia:

 photo _DSC3954_zpscxvd0bvm.jpg

- Viikon lomani aikana lähdemme vaeltamaan pohjoseen. Retki kohteena meillä on Pyhä-Luoston alue. Kunnon vaellusteltta on hommattu ja tarkoitus olisi koko komppanja pärjätä pöpelikössä semmoset muutamat yöt. Meillä ei koirat ole ennen teltassa yöpyneet, joten saas nähä mitä siittä seuraa ;)

- 5.6 ois Ruka ilmotettu tänne Kajaaniin ryhmänäyttelyyn, joten sielläpä täytyy käydä toivottavasti mukavaa ja kaunista kesäpäivää viettämässä ja ekaa kertaa junnukehään.

- Sitten juhannuksena itellä tosiaan taas vähän pitempi vapaa, joten ajellaan kotikotiin Kokkolaan ja itse käynkin varmaan perinteisesti juhannusta juhlistamassa Kalajoella kaveripoppoolla.

- 7-9.7 pärähtäiskin käyntiin täällä Kajaanissa Kainuun musiikkijuhlat, joissa ois tarkoitus käydä siskon kanssa, kuten viime kesänäkin. Nyt esiintyjissä kiinnostaa ainakin Kaija Koo, Sanni ja Cheek.

- 10.7 sitä pitääkin olla sitten Kokkolassa, koska menin ilmoittamaan Rukan Kokkola KV:seenkin. Noh, siellä sitten taas vietellään näyttelyiden täyteistä päivää ja saadaan varmaan kotijoukkoja mukaan kannustamaan meidän komiaa.

Siinäpä oikeastaan nuo "lukkoon lyödyt" tapahtumat tältä kesältä. Eli hyvin jää vielä väljyyttä suunnitella kenties jotain perhelomaa mökkeillen tai jotain extempore reissuja. Ja tottakai kesään kuuluu rento loikoilu, grillaaminen, uiminen, lämmöstä nautiskelu, irtojäätelöt ja pehmikset, riippumatto, saippuakuplat, aikaiset aamukasteiset aamut, pitkään valvotut yöt, pihapelit, mansikat, piknikit, terassit, hyvä kesämusa, uudetperunat, paljaat jalat, kylmät juomat ja se ihana stressittömyys. Nämä asiat tekevät mun kesästä loistavan. Mitä kuuluu sun hyvään kesään?

 photo _DSC0198_zps0o8zykgh.jpg

3 kommenttia:

 1. Onnea vakipaikasta! :) Se helpottaa kyllä elämää kovasti!

  Mie en tiedä kesästä vielä mitään. Toivon kovasti, että saisin sen työpaikan, mistä haaveilen ja jos en sitä, niin sitten muuten yritän kyllä löytää jonkun muun tämän nykyisen tilalle. :) Pelkästään se tekisi kesästä ihanan, ettei tarvitsisi töiden takia reissata mihinkään.

  Muuten kesään kuuluu rentoa oleskelua, soutelua joella, grillailua, uintia ja hiekkarannat, ja jäätelö. Voi kun tulisi lämmin kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Tosiaan iso helpotushan tämä vakipaikka on. Ei tarvitse enää stressata, että mitähän sitten kun määräaikainensopimus loppuu.
   Pidän sulle peukkuja työpaikkasi suhteen! Ja pidetään yhdessä peukkuja lämpimän kesän toivossa, vaikka kovastihan ne on meinannu, että sateiselta näyttäisi. Saas nähä.

   Poista
 2. Mä nyt vähän mainostan, mutta lisää kesäbiisejä olis osoitteessa facebook.com/kesabiisit. Käy tykkäämässä :)

  VastaaPoista