12. toukokuuta 2016

Vesipedot

Meillä oli ilo ylimmillään tuossa viikonloppuna, kun oltiin kyläilemässä kotikotona Kokkolassa. Itse juhlistin vähän niitä synttäreitäni, mutta koirillakin oli kaikkea kivaa puuhaa noiden parin päivän aikana. Käytiin vähän moikkaamassa tolleripentua Rheaa, joka pyydysti pellolta punkit meidän poikienkin puolesta. Okei no Ruka sai yhden punkeroisen silmänsä yläpuolelle, mutta se olikin koko reissun ainut. Siispä hyvin toimii nuo punkkipannat, koska ilman noita pantoja tulisi ihan reippaasti salamatkustajia tuolta seudulta mukaan. Myös mummu ja pappa kävivät koiria (ja ehkä vähän muakin) moikkaamassa ja voi sitä riemua. Siis Koda varsinkin rakastaa mummua ja pappaa yli kaiken. Se suorastaan sekoaa heidän näkemisestään ja Ruka meni kyllä kiitettävästi perässä. Ilmeisesti mummulta ja pappalta saa parhaat rapsutukset. Ja voi jos käsi irtoaa turkista sekunniksikaan niin johan aletaan lätkiä tassulla jalkaan että lisää lisää. Onneksi mummu ja pappa tykkäävät pojista vähintään yhtä paljon kun ne heistä.

Ja tottakai kun Kokkolassa oltiin niin käytiin merenrannalla naatiskelemassa kesäisestä kelistä. Itelläkin teki mieli pulahtaa, eikä vesi nyt niin kamalan kylmää ollut, mutta bikinit jäi ottamatta niin tyydyin kahlailemaan reisiin saakka. Theddy ja Ruka sitten uiskentelivatkin minunkin puolesta. Kivaa kun niistä on toisilleen hyvät uimakaverit. Kepin perässä juostiin rantavedessä melkoista rallia ja syvemmällä polskittiin oikein olan takaa. Koda touhusi omiaan rannassa tyytyväisenä. Hänhän siis hyvä jos varpaitaan uskaltaa veteen kastaa. Alla olevat kuvat uintireissusta ovat kaikki pikkusiskoni ottamia.

 photo _DSC0150_zpsmeepwjw7.jpg photo _DSC0080_zpsysmgqtlb.jpg photo _DSC0117_zpsx0j52vtk.jpg photo _DSC0136_zpshzxjtopd.jpg photo _DSC0153_zpsmfxb27ml.jpg

Harmittaa kun en tiedä täältä Kajaanista yhtään uimapaikkaa, jossa voisi käydä tuota vesipeto Rukaa uittamassa. Tuossa ihan meidän vieressä olisi tosi kiva lampi, mutta sielläkään ei saa koiraa uittaa. Samoin kaikki ne vähäisetkin rannat joita tiedän täältä, niin kaikki on koirilta kiellettyjä. Tyhmää. Täytyy ehkä koittaa kartasta etsiä noita vesistöjä jostain syrjempää, jos löytyis edes joku kiva paikka missä käydä uittamassa. Muuten jää harmillisen vähäisiksi nuo uimakerrat, jos vain Kokkolassa päästään polskimaan. Siellä noita uimapaikkoja taas riittää kyllä ihan hyvästikin.  

Huomenna muuten varmistuu mun kesän ja ensi syksyn suunnitelmat, kun saan varmistukset työkuvioista. Jos pitävät puheet paikkansa, niin oikeinkin tyytyväinen olen tuleviin kuvioihin. Niistä lisää siis seuraavassa postauksessa kun mietitään kesän to do -listaa. 

4 kommenttia:

 1. Jestas noita Theddyn korvia. :D

  Miksi ei saa uittaa koiria lammessa? :O Entäs joessa? Järveenkään ole pitkä matka. Mie aika surutta uittaisin omia koiria kaikkialla muualla paitsi yleisillä uimarannoilla... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuossa viereisessä lammessa on hiekkaranta ihmisille, joten siksi koirilta pääsy kielletty. Samoin nuo kaikki muutkin rannat mitä tiedän niin on yleisiä uimarantoja. Joen varressa oon sen verta vähempi liikkunu, etten tiedä mistä kohti sinne pääsis polskiin mahdollisesti. Täytyy käydä etsimässä joku paikka :)

   Poista
 2. Mä veikkaan, että on ohan ookoo uittaa vähän syrjemmällä pois rannasta, tai esim jossain venelaiturin lähistöllä jossa kukaan ei ui :o Ja vitsit mitä vesipetoja, kyllä leikit varmasti maistuivat! :) Meillä on muuten ihan sama rapsujen kanssa, heti kun tulen kotia kissa juoksee mun syliin koska mun rapsut on paremmat kuin miehen ;) Kyllä ne vaan tietävät! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmasti on. Olisi se kyllä ihan huippua jos joskus voisi sääntö Suomessakin uida kaikessa rauhassa koiransa kanssa hiekkarannalla, mutta kun ei niin ei.

   Poista