30. tammikuuta 2013

Kuinka minä, joka olen niin järkevä, voin olla niin vähä-älyinen!

Tylsyyden multihuipentuma...


Vihaan tuota säätä ulkona. Tajuton lumimyrsky (jos vähäsen liioitellaan..). Ei kyllä huvita pitkälle lenkillekkään tuossa säässä lähteä, vaikka koiranomistajan pitäisikin lenkkeillä säässä kuin säässä, mutta joku raja kuitenkin. Tuollahan lähtee koiratkin lentoon! No ei, pakkohan tuonne on kohta lähteä tarpomaan, mutta pitkitän lähtöä ensin kirjottelemalla teille.

Äskettäin taas päivittelin sitä, miten nopeasti tuo pikkuhirviö onkaan kasvanut nuoreksi jäbäksi. Napsin molemmista pojista uudet kasvu kuvatkin.

 photo DSC07176_zps0b6a75f6.jpg
Elikkäs nythän Theddy on 27viikkoa..

 photo DSC07186_zps1f0db8d6.jpg
.. ja Koda on 2vuotta ja 9kk.

Ei mene enää kovinkaan kauaa, kun Theddy saa Kodan kiinni tuossa koossa. Saa nähä kuinka isoksi meinaa poika kasvaa.

 photo DSC04108_zps1b9fa4ee.jpg
13viikkoa, eli 3 ja puoli kuukautta sitten oltiin vielä tuossa tilanteessa ^
...

 photo DSC07188_zps0b2ccbd0.jpg
Ja nyt ollaan tässä :D ^

Niin ne lapset kasvaa. Tosin ei Theddy ole vielä henkisesti kasvanut mihinkään tai ainakaan en ole huomannut. Riemulla odotan sitä päivää, kun sille tulee vähääkään järjen hippusia pääkoppaan!

 photo DSC07183_zps444dcf0a.jpg
Tai noh, kyllähän se nyt jotain tajuaa ja osaa, vaikka minusta välillä tuntuu vähän toiselta. Käskyistä ja tempuistahan se taitaa jo yläpuolella näkyvän tassun antamisen lisäksi myös kiepin, istumisen, maahanmenon, seuruun, paikalla olon, luoksetulon, hypyn (loikkaa ilmaan), sekä alkeita jalkojen välissä pujottelusta, jalkojenvälissä marssimisesta, sekä pakittamisesta eli peruuttamisesta. No kuitenkin, pointtini oli se, että ei se välttämättä niin tyhmä ole, miltä se näyttää ja mitä minä siitä joskus väitän.

Mutta tämän enempää viivyttelemättä täytän lupaukseni ja lähden ulkoilemaan karvanaamojen kanssa tuonne hyytävään säähän. Heipsan ja ens kertaan :)

 photo DSC07169_zps6a749a82.jpg
"Jänis kevennykseksi" vielä poikien välistä rakkautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti