27. tammikuuta 2013

Kultaseni, olet aasi.

Otsikko on omistettu Kodalle.

Hejsan vain taas!
Äsken eri blogeja selaillessani silmään osui mukavan oloinen arvonta Smooth GlassChins nimisessä blogissa, johon päätinkin heti osallistua. Arvonnassa on kaksi eri palkintoa.

 photo DSC_0003_zps360263d7.jpg

Ensimmäinen palkinto sisältää kaiken yläpuolella näkyvän, sekä lisäksi herkkupussin.

 photo DSC_0008_zpsdf1e0170.jpg

Ja toinen palkinto sisältää sitten nuo yläpuolella olevat tavarat + herkkupussin.
Joten käykäähän toki tekin osallistumassa arvontaan! Linkki arvontaan löytyykin ylempää ^

Jos sitä vielä vähän kertoilisi kuulumisia. Eilettäin käytiin lenkkeilemässä taas merenjäällä koirien ja äitini kanssa. Tällä kertaa ilman suksia. Siinä sai taas pojat juoksennella minkä jaksoivat ja kivaa oli. Kodalla tosin oli jälleen kerran korvat ihan hukassa. Käyttäytyi hirmusen jääräpäisesti, mikä ei ollenkaan ole sen tapaista. Kaukaa ulapalla kiisi nimittäin moottorikelkka ja eiköhän tuo jätkä keksiny pinkasta sen perään... Onneks kuitenkin lopulta tajus totella ja palata kiltisti mamman luo, ennenku kelkka kerkes lähemmäks. Kotia päästyämme oli molemmat koirat nokosten tarpeessa. Samantien syöksyivät sohvalle ottamaan tirsat vierivieren.


 photo DSC07144_zpsebafd437.jpg

 photo DSC07142_zps59446911.jpg

 photo DSC07132_zps355fd1a3.jpg
Kodan rentoutumis asennot part 1 :D

Mutta sen enempää löpisemättä heitän tähän loppuun vielä videokoostetta merenjäältä. Alkupään pätkissä on huonot asetukset ollu kamerassa ja siksi sinertää. Tajusin vähän liian myöhään muokkailla niitä..

Ps. Kuvailin tuossa yksi ilta kuuta ja ajattelin esitellä teille muutaman kuvan kuusta vielä.

 photo IMG_4914_zpsdf1d4d9e.jpg

 photo IMG_4912_zpsbac6d59c.jpg

2 kommenttia:

 1. Mikä videokamera sulla on? Ite kuvailen Samsung Galaxy Minillä (puhelin siis) ja voin kertoa, että kuvanlaatu on päätä huimaavaa! Tuo sun video näyttää niin ultimaattisen hienolta verrattuna mun otoksiin. :C

  Ps. Paljon pisteitä roskapostisuodattimettomuudesta! En voi vihata blogeissa mitään sen enempää, kun niitä *tun numeropaskoja, monesti tulee pyyhittyä koko kommentti ja ajateltua että *ttu pidä tunkkis perkele. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videot kuvailen kameralla nimeltä Canon powershot sx40 HS ja videoissa laatu on kyllä kiitettävää. Kyseissä kamerassa on myös 35kertainen zoomi, joten sillä on myös nuo kuu kuvat napsittu.

   Poista