11. tammikuuta 2013

Ajattele suuria, mutta nauti pienistä.

Kukkuluuruu! Mä vähän aattelin, että tänään voisin vaan päivitellä teille minun, sekä karvanaamojen kuulumisia ja huomenna sitten heittää settii Kodasta samaan tyyliin kuin edellinen postaus Theddystä. Joten asiaan..

Kuten jokunen teistä uteliaista on varmasti lueskellut tuolta minun esittely sivultani, niin haaveena tässä on jo jonkun aikaa ollut oma kämppä poikaystävän kanssa. Ja nyt eletään sen suhteen jännittäviä aikoja, nimittäin eilen käväisimme kurkkaamassa yhtä asuntoa kaupungissa ja kiinnostuimme siittä kovin. Vuokraisäntä ja emäntä olivat ensivaikutelmalta ihan huippu tyyppejä ja asuntokaan ei huono ollut, joten olimme kiinnostuneita. Nyt viikonlopun aikana pitäisi sitten tulla ilmoitusta, että onnistaako meitä ja pääsemmekö muuttamaan kyseiseen kämppään jo ensiviikolla, vai meneekö se sitten jollekulle muulle, joten olkaahan kaikki peukut pystyssä!
Meillähän siis Koda tulisi muutossa mukana, mutta nuorempi kaveri Theddy jäis asustelemaan tänne kotiin, koska tosiaan on enemmänkin äitini koira. Saa nähä miten noitten kahen erottaminen onnistuu, kun tuntuvat olevan niin paita ja peppu ja aina yhdessä. Noh, mutta ei saa vielä maalailla piruja seinille. Hyvällä tuurilla pojat sopeutuu asustelemaan eri osoitteissa ihan ilman ongelmia.

Sitten tämänpäivän tunnelmiin. Koirien kanssa vierähti muutama tovi lumisella pellolla riehuen kera kameran ja loppuajasta kera koirakaverien. Theddyllä oli taas semmoset määrät energiaa purettavana, että huhhuh! Siinä sai Koda ja tolleri tytöt kyytiä. Ja nimen omaa kyytiä, nimittäin pikkumiehellä on alkanu hieman hormoonit hyrräämään ja siinä sitten yritettiin kokoajan hyppiä tyttöjen selkään ja sitä rataa. Noh, ainakin kotiin palatessa oli sen verran väsynyttä porukkaa, että samantien nukahettii.

Tässä lopuksi vähän jonkunlaista kuvamateriaalia lenkiltä, että heipati hei! (:
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti