7. syyskuuta 2013

Valmistautumista reissua varten

Huomenna koittaa viimein se päivä mitä on jo niin kauan odoteltu ja suunniteltu. Aamulla kukonlaulun aikaan olemme luokkalaisten ja muutaman opettajan kanssa matkalla kohti Lappia. Meitä odottaa Pallas-Hetta vaellus! Meillä on mahtava porukka ja saa nähä maltanko nukkua ens yötä, kun niin kovasti odotan reissua, josta varmasti tulee vallanmainio. Hieman saattaa tietysti ikävä iskeä koiria ja poikaystävää kohtaan, niinkuin aina kun joudun olemaan heistä erossa, mutta hyvä se on välillä olla vähän erossa! 

Tässä parhaillaan minulla on vielä pakkauspuuhat kesken ja sekös vasta tuottaakin pään vaivaa. Onko tavaraa liikaa vai liian vähän? Enhän unohda mitään tärkeää? Saanko rinkan pakattua niin, että sitä on hyvä kantaa? Noh, toivotaan että onnistun tässä! 


Kuulette minusta seuraavan kerran täällä blogin puolella todennäköisesti vasta ensiviikonloppuna. Sillä palaan reissusta vasta torstai-iltana. Toivottavasti minulla on palatessani paljon hyviä kuvia, joita saan sitten teille esitellä. Pitäkäähän tekin toki hauska viikko ja palaillaan! :)

2 kommenttia:

  1. Ylläri tuli tänään :) Kiitos kovasti, söpö pupu on! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonnin. Hyvä, että viimein ylläri perillä! :)

      Poista