22. syyskuuta 2013

Letkeän leppoinen lauantaipäivä

Huomenta, huomenta!
Kello on puoli kuusi aamulla, kun tätä tekstiä teille tässä aloin rustailemaan. Tunti sitten soi herätyskello, koska poikaystävällä oli aamuvuoro. En malttanut jäädä nukkumaan vaan lähdin heti koirien kanssa pikku aamukävelylle. Tosin se jäi muutamiin kymmeniin metriin, koska ulkonahan on pilkkopimeää, enkä minä todellakaan ole pimeän ystävä. Täytyy siis tässä odotella, että päivä alkaa pikkuhiljaa valkenemaan ja lähteä sitten uudelleen aamukävelylle. Ja sitä odotellessahan on hyvä puuhailla täällä blogin puolella, vaikka saa nähä miten sekavaa tekstiä näin aamutuimaan saa luotua.

Noh, palataanpas muistelemaan eilistä päivää.

 photo DSC06014_zps110d2971.jpg photo DSC06003_zpsc6623a63.jpg photo DSC05883_zpscad522b4.jpg photo DSC05960_zps94796db0.jpg photo DSC05928_zpsb523a3cf.jpg photo DSC06006_zps8fcaafdc.jpg photo DSC06020_zps11428182.jpg photo DSC06027_zps6a95a9f1.jpg photo DSC05998_zpsaffb9100.jpg photo DSC05904_zpsab5017a2.jpg

Eilen vietettiin oikein mukava päivä koirien ja poikaystävän kanssa. 

Päiväsaikaan päätettiin lähteä nauttimaan ihanasta syyssäästä luonnon helmaan, metsään. Tarkoitus oli myös nuotiota väsätä ja makkarat paistaa, mutta eiköhän me vasta lenkin puolivälissä hoksattu, että makkarathan jäi kotia jääkaappiin. HYVÄ ME! Noh, sitä ei sitten kyrsää paisteltu, mutta onneksi mättäät oli vielä pullollaan lemppari metsänherkkuani, eli mustikoita tietysti, niin sai jotain hyvää suuhunsa panna. Omnom. 
Reissuhan oli muuten oikein mukava, mutta ette usko sitä hirvikärpästen määrää. Hyi kamala. Nousee ihan karvat pystyyn ja kylmät väreet vierii päästä varpaisiin, kun katsoo tuota kuvaa, jossa kyseinen lajinsa edustaja mönkii sormien välissä. Yök yök ja yök! Noh, minä kuitenkin kestin nuo niljakkeet kuin mies ja kotona niitä saikin poimia vielä paidan alta ja housujen sisältä. Tulis jo talvi niin ei tartteis noita kestää!

Ilta vierähtikin sitten hyvän ruoan, tv:n katsomisen ja herkuttelun merkeissä. Ja tokihan ne makkaratkin piti lähteä vielä paistamaan, joten mentiin tuohon läheiselle laavulle koirien kanssa ja tälläkertaa tuli itse kyrsätkin matkaan. Siinä vähän sadetta tihkutti, mutta hyvin saatiin nuotio palamaan ja makkarat paistumaan. Sitten ihanassa hämärässä ja lähemmäs kaatosateessa saatiin juosta takas kotia, mutta kokonaisuudessaan oikein mukava lauantaipäivä tuli vietettyä!

Toivottavasti te rakkaat lukijatkin muistatte ottaa ilon irti näistä syyssäistä! :)

6 kommenttia:

 1. Ihastuin sun koiriin niiiiiiin paljon että mun on pakko ruveta nyt seurailemaan tätä sun blogia! Kuvat ja kaikki muutkin tuntu aika omilta, ihanaa kun löytää jotain näistä perus massoista poikkeavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tykkäät! :) Toivottavasti viihdyt lukijana.

   Poista
 2. Ihania koiria ja ihania kuvia! Liityin lukijaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Samaa toivotan sinulle kuin edellisellekkin, että toivottavasti viihdyt lukijana!

   Poista
 3. Teidät on haastettu :)
  http://kerttupetteri.blogspot.fi/2013/09/haastetta-taas.html

  VastaaPoista